Poslovni uzlet i Festival poduzetništva i obrta održavaju se u sklopu Vinkovačkih jeseni

Autor: Poslovni.hr , 07. rujan 2016. u 12:26
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

U Vinkovcima će se u organizaciji Grada Vinkovaca, Vukovarsko- srijemske županije i Poslovnog dnevnika za sve građene i posjetitelje održati niz gospodarskih i kulturnih manifestacija.

Službeno otvorenje Vinkovačkih jeseni bit će u petak 9.9. na Trgu Vinkovačkih jeseni s početkom u 11.30 sati. Od 9.9. do 11.9. bit će održan Sajam gospodarstva i poduzetništva, dok će u subotu, 10.9., biti održane besplatne poslovne edukacije pod nazivom Poslovni uzlet, najavljeno je danas u Vinkovcima na konferenciji za medije.

„Ulazimo u prve dane 51. Vinkovačkih jeseni, jedne od najznačajnijih gospodarskih i kulturnih manifestacija na području Hrvatske. Na događaju se očekuje preko 100.000 posjetitelja, a do toga smo došli zahvaljujući gospodarstvenicima s područja Vinkovaca i Vukovarsko-srijemske županije. Preko 130 izlagača dobilo je priliku da prezentiraju svoje proizvode u sklopu Vinkovačkih jeseni. Također će u subotu biti održan Poslovni uzlet, besplatne poslovne edukacije za poduzetnike, gdje pozivam sve, a pogotovo mlade, da razviju poduzetnički duh i saznaju korisne poslovne informacije što je nužno za razvoj gospodarstva Republike Hrvatske,“ istaknuo je gradonačelnik Vinkovaca Mladen Karlić.

Vladimir Nišević, zamjenik glavnog urednika Poslovnog dnevnika, najavio je dvije manifestacije koje će Poslovni dnevnik organizirati u sklopu Vinkovačkih jeseni, a to su Poslovni uzlet i Festival poduzetništva i obrta. „Zahvaljujem Gradu Vinkovcima i Vukovarsko- srijemskoj županiji što je Poslovni dnevnik dio ove velike manifestacije. Pozivam sve zainteresirane da dođu u subotu 10.9., na besplatne poslovne edukacije gdje će naučiti nove vještine uz pomoć renomiranih predavača. Također, u popodnevnim satima, u sklopu Festivala poduzetništva, obrta i OPG-ova, bit će organizirani razni zabavni sadržaji kao što su kulinarske radionice Branka Ognjenovića, dječje radionice i besplatni koncert Ivana Zaka, koji će biti održan u petak 9.9. na Trgu Vinkovačkih jeseni.

Na Sajmu gospodarstva, u organizaciji Grada Vinkovaca, bit će otvorene i prijave za „Najbolji poslovni plan“ koji se objavljuje s ciljem poticanja nastanka novih i potpore postojećim poduzetnicima početnicima. Tri najbolja ocijenjena poslovna plana bit će ocijenjena novčanim nagradama u iznosima od 15.000, 10.000 i 5.000 kuna.

                                                                     

 

Komentirajte prvi

New Report

Close