Poslovne edukacije zainteresirale poduzetnike u Ludbregu

Autor: Ana Maria Filipović Grčić , 01. rujan 2016. u 13:30
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

Polaznicima se omogućava da interaktivnim radionicama i edukativnim sadržajem uz korisne savjete dobiju i priliku upoznati kolege iz svoje i drugih branši te se istovremeno otvara i mogućnost ostvarivanja brojnih poslovnih kontakata.

U sklopu Poslovnog uzleta grada Ludbrega održane su besplatne edukacije za poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova kao i sve one koji kontinuirano usavršavanje poslovnih vještina smatraju alatom ključnim za uspjeh. Polaznicima se omogućava da interaktivnim radionicama i edukativnim sadržajem uz korisne savjete dobiju i priliku upoznati kolege iz svoje i drugih branši te se istovremeno otvara i mogućnost ostvarivanja brojnih poslovnih kontakata.  

Tom je prilikom dugogodišnji predavač u raznim područjima menadžmenta i ekonomije poslovanja Nikola Nikšić iz tvrtke Konter savjetovanje održao predavanje Gdje mi je nestao novac i kako ga opet stvoriti?. Na konkretnim je primjerima predstavljeno nekoliko osnovnih bankarskih proizvoda te pojašnjeno kako prepoznati kada su određeni proizvodi potrebni u poslovanju. Kroz diskusiju se moglo utvrditi koji bankarski proizvodi su isplativi u pojedinom slučaju te kako ih pravilno koristiti, kao i koje potencijalne nuspojave nose sa sobom.

Također, Nikola Nikšić je održao i predavanje na temu Efektivno vođenje – kako uspješno voditi tvrtku?, u sklopu koje je predstavljen koncept efikasnog vođenja fokusiran na kvalitetno upravljanje intelektualnim kapitalom kojim se razvija i jača kapital klijenata, inovacija i procesa. Ovaj se koncept temelji na vođenju koje razumno harmonizira 3H „hand – hart – head“ (ruke, srce i mozak) i time postiže viši stupanj fleksibilnosti i sigurnost pri odmicanju od funkcijske strukture, smatra predavač.

Internacionalna certificirana NLP Master trenerica Dragana Mladenović iz tvrtke Miroras – centra za osobni rast i razvoj, prisutnima je u sklopu predavanja Naučite kako se uspješno prilagoditi novim izazovima u poslovanju predstavila poslovna znanja i vještine iz područja neuro lingvističkog programiranja. Tako su predstavljeni ne samo ključni uspjesi po NLP principima, već i način na koje ih svatko u svom uspješnom poslovanju može primijeniti. Riječi je bilo i preprekama u prilagođavanju izazova u poslovanju, kao i njihovom otklanjanju. Ujedno se nastojalo i osvijestiti poduzetnike, kao i sve koji to tek žele postati, da su novi izazovi temelj razvoja biznisa i poslovnog uspjeha.

Komentirajte prvi

New Report

Close