Poslovne edukacije Uzleta zainteresirale poduzetnike u Labinu

Autor: Ana Maria Filipović Grčić , 01. srpanj 2016. u 12:46
Foto: Duško Marušić / Pixsell

Svi zainteresirani poduzetnici, obrtnici te vlasnici OPG-ova ovom su prilikom nadogradili vlastita znanja i sposobnosti.

U sklopu labinskog Poslovnog uzleta u petak su održane poslovne edukacije iz područja marketinga, novih tehnologija i financija. Svi zainteresirani poduzetnici, obrtnici te vlasnici OPG-ova ovom su prilikom nadogradili vlastita znanja i sposobnosti.

Krešimir Delač iz Simulusa u suradnji s PBZ-om održao je prezentaciju naslovljenu Gdje mi je nestao novac i kako ga opet stvoriti?, u sklopu koje su na konkretnim primjerima predstavljeni bankarski proizvodi te je poduzetnicima objašnjeno kako prepoznati kada su im ti proizvodi potrebni u poslovanju.

Vedran Pustišek iz Hrvatskog telekoma održao je predavanje na temu Cloud usluge – Poslujte uspješno i kada niste u uredu. Svi okupljeni saznali su odgovore na pitanja vezano za Cloud usluge, poput što je Cloud, kako korištenjem Clouda smanjiti troškove poslovanja, zašto je Cloud sigurniji od tradicionalnih informatičkih rješenja te na brojna druga.

Kristina Androlić, poslovna savjetnica iz tvrtke Androlić konzalting, održala je predavanje na temu europskih fondova koje je prisutnima donijelo dodatna znanja o mogućnostima financiranja iz fondova, kako lakše napisati prijavu na neki od projekata te kako samostalno procijeniti ima li projekta prijava stvarne šanse za prolaz. Riječi je bilo i o drugim mogućnostima financiranja te načinom prijave na neke od natječaja čije se otvaranje tek očekuje.

Nikola Nikšić iz tvrtke Konter savjetovanje u sklopu predavanja Kako kreirati i realizirati pobjedničku strategiju je poručio da su najuspješnije tvrtke one koje su sposobne učiti i mijenjati se brže od svojih konkurenata. Ključ tržišnog uspjeha tako se, pojasnio je Nikšić, krije upravo u inovativnosti, fleksibilnosti i sposobnosti brzog reagiranja. 

Komentirajte prvi

New Report

Close