Pomoću aplikacije odaberite najpovoljniju tarifu za mobilni uređaj

Autor: Poslovni.hr , 23. lipanj 2015. u 08:45
Ivan Mikulek Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL

Hrvati su razvili alat za odabir najjeftinijeg paketa u šumi opcija koje nude operateri Vipnet, Tele2 i Hrvatski telekom.

Čak 15 godina sam u telekomunikacijama, a i sam imam problem koju tarifu i kod kojeg operatera odabrati. One su namjerno napravljene tako da su neusporedive, zbunjuju potrošača i velika je vjerojatnost da ćete uzeti skuplju, piše 24sata.

Objašnjava tako zagrebački inženjer računarstva Ivan Mikulek što ga je ponukalo da prije tri godine s kolegama krene u izradu aplikacije koja će to automatski raditi za korisnika. U subotu su napokon pustili na tržište svoju aplikaciju Tariff Sheriff. Na njihovoj internetskoj stranici dobijete uputu kako u nekoliko klikova od svog operatera tražiti ispis poziva, SMS-ova i internetskog prometa. Unesete mjesečni ispis troškova i aplikacija među više od 1300 raznih paketa HT-a, Vipneta i Tele2 ponudi 10 najjeftinijih koje odgovaraju vašoj potrošnji. U nekoliko minuta saznate je li vam jeftinije prijeći na bonove, promijeniti operatera ili samo uzeti drugi paket.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close