Poduzetnici usvajali nova znanja i vještine na edukacijama u Ivancu

Autor: Ana Maria Filipović Grčić , 16. lipanj 2016. u 11:35
Predavač Simon Ferjuc, Foto: Pixsell

Branimir Hebrang iz HT-a okupljenima je predavanjem naslovljenim Saznajte kako vam tehnologije mogu olakšati svakodnevne poslovne izazove predstavio znanja i vještine kojima se može osigurati poslovanje ukorak s najnovijim tehnološkim postignućima.

Poduzetnici, obrtnici, vlasnici OPG-ova te svi zainteresirani za usvajanje novih poslovnih znanja i vještina u Ivancu su u srijedu u sklopu Poslovnog uzleta imali priliku sudjelovati u interaktivnim predavanjima i edukacijama.

Branimir Hebrang iz HT-a okupljenima je predavanjem naslovljenim Saznajte kako vam tehnologije mogu olakšati svakodnevne poslovne izazove predstavio znanja i vještine kojima se može osigurati poslovanje ukorak s najnovijim tehnološkim postignućima. Jedan od inovativnih pristupa poslovanju korištenje je Cloud usluga, pa je tijekom predavanja odgovoreno i na brojna pitanja poput što je uopće Cloud, kako korištenjem Clouda smanjiti troškove poslovanja te zašto je za poslovne podatke Cloud sigurniji od tradicionalnih informatičkih rješenja.

Simon Ferjuc iz tvrtke Tetida d.o.o. predstavio je EU fondove i načine kako doći do sredstava za ruralni razvoj i gospodarstvo. Riječi je bilo o tome kako pronaći najbrži put do bespovratnih sredstava, zatim o poslovnom pristupu od ideje do programa, natječaja, pregleda zahtjeva, predaje potrebne projektne dokumentacije, procjene projekta, pregovora, provedbe projekta i revizijama.

Dragomir Gabrić iz tvrtke Krilo d.o.o. održao je predavanje o efektivnom vođenju, naslovljeno Kako voditi uspješnu tvrtku. „Vođenje ne znači s ljudima se ophoditi onako kako bi oni to htjeli ili onako kako je vođi ugodno već vođenje podrazumijeva pristup ljudima na način da se oni razvijaju“, poručio je Gabrić zainteresiranima.

Nikola Nikšić iz Konter savjetovanja pojasnio je kako realizirati uspješni poslovni plan. Neovisno o tome je li poslovni subjekt u razdoblju stagnacije, rasta ili krize, a uvažavajući okolnosti iz internog i eksternog okruženja, njegov menadžment i ključno osoblje obvezni su predviđati budućnost, složili su se okupljeni.  

Komentirajte prvi

New Report

Close