Počeli su osmi Virtualni dani karijera i znanja

Autor: Poslovni.hr , 14. listopad 2017. u 08:24
Foto: Fotolia

Prošećite Virtualnim sajmom karijera i znanja i pronađite posao, čeka vas više od 500 pozicija

Počeli su osmi Virtualni dani karijera i znanja, sajam koji organiziraju portal MojPosao i regionalni partneri Infostud i Posao.ba.

Sajam traje do 18. listopada i dostupan je na adresi dankarijera.com, a na njemu se predstavlja 70 tvrtki i edukativnih ustanova i Hrvatske i regije.

Posjetitelji na sajmu mogu 'prošetati' i kroz pet kapsula: IT, Financije, Trgovina i Turizam, a nova znanja mogu pronaći u kapsuli Edukativnih ustanova.

Poslodavci izlagači posjetiteljima sajma dostupni su na chatu, a kandidati zainteresirani za posao mogu dogovoriti i video razgovor s poslodavcem putem privatnog video chata.

Svi oni koji pak odluče sudjelovati u Virtualnom hackathonu (11. – 16. listopada) mogu osvojiti vrijedne nagrade: Dron, Oculus Rift, 3D printer i mnoge druge. Proglašenje pobjednika održava se 18. listopada, na zadnji dan Sajma.

Tvrtke izlagači

Ukoliko ste u potrazi za poslom, ovo su neke od tvrtki izlagača koje nastupaju na sajmu:

Regionalni izlagač LIDL na Virtualnom sajmu oglašava 8 otvorenih radnih pozicija za rad na području Zagreba, Samobora, Velike Gorice, Jastrebarskog te na Jadranu.

Addiko Bank zapošljava u Zagrebu, ali i na području cijele Hrvatske, a otvorene radne pozicije ima i za rad u Ljubljani i Beogradu.

Jadranka hoteli u sklopu Virtualnog sajma objavili su 11 oglasa za rad u Malom Lošinju.

Čak 22 oglasa za posao nudi izlagač Rimac Automobili koji traži zaposlenike za rad u Svetoj Nedelji.

Hrvatski Telekom zapošljava dva ICT stručnjaka, a detalje natječaja možete pronaći u Ponudama na njihovom štandu.

Kaufland posjetiteljima sajma nudi 8 radnih pozicija dok na štandu tvrtke AD Plastik možete pronaći 10 pozicija. Ukoliko vas zanima rad u sektoru turizma, u Lopudu, pogledajte ponudu koju je za vas pripremila Anker Grupa.   

Prilika za posao čeka vas i na štandovima tvrtki Cloudsense, PLIVA, Dubrovački Vrtovi Sunca, Tomsoft, Sport-Bet te Impol-TLM.

Za sve dobre programere i one natjecateljskog duha savjetujemo Virtualni hackathon, platformu na kojoj ćete odmjeriti znanje s najboljim programerima iz regije, dobro se zabaviti, a usput osvojiti i vrijedne nagrade: Dron, Oculus Rift i 3D printer.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close