Obrtnici, pronađite svoje klijente uz Hrvatski Telekom!

Autor: Sponzorirani članak , 27. rujan 2012. u 12:23
Željko Mužević, vlasnik SEG plinoservisa, kroz paket Hrvatskog Telekoma za oglašavanje na Googleu povećava postojeću bazu svojih klijenata.

Obrtnici sve više koriste kanale i medije koje internet pruža. U Hrvatskom Telekomu, za sve prijave do 31.10., možete se 2 mjeseca oglašavati za 2 kn!

U Hrvatskoj je u posljednjih pet godina ugašeno deset i pol tisuća obrta. U vrijeme kada su budžeti za oglašavanje sve tanji, Hrvatski Telekom pruža jedinstvenu priliku da za samo dvije kune svoje usluge oglašavate dva mjeseca. Njegov stručni tim će kroz čitavo to vrijeme voditi proces vašeg oglašavanja od početka do kraja. Prijavite se do 31.10 i ne propustite 2 mjeseca oglašavanja za 2 kn!

Željko Mužević, vlasnik SEG plinoservisa, jedan je od mnogobrojnih malih obrtnika koji u tmurnim ekonomskim uvjetima pokušava opstati. Za oglašavanje će teško izdvojiti, no pristaje na izazov – odlučuje se za ponudu Hrvatskog Telekoma i  oglašavanje na Googleu i tim putem nastoji doći do novih kupaca.  I nije se razočarao. Klijente nije tražio sam, oni su pronašli njega.

Ovo je njegova priča:

 

Gotovo 2,4 milijuna Hrvata svakodnevno pretražuje po internetu raznovrsne usluge i proizvode. Google u samo par sekundi može pronaći kupce koji traže vašu uslugu i selektirati ih po lokaciji – tako da vaša cvjećarnica, kozmetički, pedikerski ili frizerski salon bude vidljiv kada kupci traže uslugu ili proizvod u kvartu, gradu, državi ili izvan nje.

Škola stranih jezika West End svake sezone mora doći do novih klijenata putem oglašavanja. Pritom su tražili rješenje koje si mogu priuštiti. Čuli su za Google oglašavanje putem Hrvatskog Telekoma. U svega mjesec dana korištenjapaketa Hrvatskog Telekoma za oglašavanje na Googleu zabilježili su puno veći broj upita i prijava za programe. Poslušajte njihovu priču:

 

Vođenje kampanje oglašavanja na Googleu nije međutim jednostavno, a kako bi izbjegli gubitak vremena i propuštene prilike, potrebno je vladati određenim znanjem. To znanje za vas ima Hrvatski Telekom, koji će voditi proces vašeg oglašavanja od početka do kraja.

 

 

Prijavite se do 31.10 i ne propustite 2 mjeseca oglašavanja za 2 kn!

Sada je pravo vrijeme za isprobati koliko je Google dobar za vaš posao, jer imate priliku oglašavati se 2 mjeseca za 2 kn. Standardna ponuda za oglašavanje na Googleu preko Hrvatskog Telekoma koštala bi vas 900 kn, jer mjesečno oglašavanje iznosi 329 kn, te inicijalni fee 300 kn.  

S promotivnom ponudom oglašavate se dva mjeseca za dvije kune, a ona vrijedi za ugovoreni period od 12 mjeseci i minimalni paket od 329 kuna. Prvih 60 dana usluga se naplaćuje 1kn/mj i može se otkazati bez dodatnih troškova u tom periodu .

Google AdWords je jedan od najbržih, najefikasnijih i najpovoljnijih oglašivačkih programa koji vam pomaže da vas kupci pronađu dok na internetu traže vaše usluge ili proizvod. Stvar je vrlo jednostavna: Što više koristite Google AdWords, više će potencijalnih klijenata znati za vas.

Što će vaš kupac vidjeti na internetu ako se odlučite na Google AdWords? Ime vaše radnje, adresu, kontakt i kratak opis vaše usluge, rečenicu koja vas ističe kao posebnog među ostalima. 

Promovirajte pogodnosti koje nudite svojim klijentima tijekom godine, oglasite svoj proizvod preko Hrvatskog Telekoma na Google tražilici ispunjavanjem ovog upitnika:

Klikni ovdje za upitnik

New Report

Close