Otvorene su prijave za ožujak

Autor: Poslovni.hr , 10. veljača 2017. u 09:50
Foto: Fotolia

U današnje vrijeme poduzetnici su suočeni sa mnoštvom prepreka, donosimo neka od rješenja za komunikaciju sa ljutim kupcima, zahtjevnim klijentima, nemotiviranim zaposlenicima.

Mjesta na seminarima koji se održavaju u veljači su popunjena, u tijeku su prijave za ožujak. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme i uštedite jer za rane prijave odobravamo popust u iznosu 450 kn. Detalje prijave pročitajte na web stranici www.poslovni.hr/seminari/ ili nas kontaktirajte Tel: + 385 1 6326 085; e-mail: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr

Naziv seminara i termin održavanja: Prezentacijske vještine 8.3.2017.
Kako pripremiti kvalitetnu prezentaciju? Kako postati vješt govornik? Kako osvojiti slušatelje? Naučite sve o strategiji i strukturi prezentacije, važnosti verbalne, paraverbalne i neverbalne komunikacije, pobijedite nervozu i tremu. Na ovom tečaju steći ćete prezentacijske vještine i dobiti alate za pripremu uvjerljivih prezentacija. Moć govornika je u vještoj i uvjerljivoj prezentaciji, samopouzdanje se gradi iskustvom, a mi vam donosimo praktične savjete koji će uvelike doprinijeti vašoj karijeri.
Više o seminaru i prijavi pročitajte OVDJE.  

Naziv seminara i termin održavanja: Kako upravljati prigovorima i pritužbama kupaca? NOVI TERMIN 9.03.2017.
Kako komunicirati sa nezadovoljnim klijentima? Kako se uspješno nositi sa stresom izazvanim konfliktima sa klijentima? Što učiniti kada se kupac žali na proizvod ili isporučena usluga nije u skladu sa njegovim očekivanjima? Prigovori, pritužbe, a posebice konflikti situacije su povišenog stresa. Na seminaru ćemo naučiti kako upravljati prigovorima, kako ostvariti jasnu verbalnu i neverbalnu komunikaciju, kako se nositi sa stresnim situacijama, što napraviti kada dođe do konflikta, kako uspješno spriječiti nastajanje prigovora i najpraktičnija rješenja.
Više o seminaru i prijavi pročitajte OVDJE. 

Naziv seminara i termin održavanja: Motiviranje zaposlenika NOVI TERMIN 10.03.2017.
Menadžeri gube vrijeme i novac nepotrebno, jer se stalno moraju „baviti“ s problematičnim zaposlenicima i „gasiti požare“. Kako uspješno motivirati svoje zaposlenike? Što pokreće ljude? Zašto neke zaposlenike moram stalno „gurati“? Zašto neki nisu timski igrači? Ako vas zanimaju odgovori na ova pitanja, onda nemojte propustiti naš seminar o uspješnoj motivaciji vaših zaposlenika i timova. Cilj edukaciji je poboljšati radnu uspješnost zaposlenika kako biste olakšali i ubrzali postizanje poslovnih ciljeva vašeg poduzeća.
Više o seminaru i prijavi pročitajte OVDJE. 

Naziv seminara i termin održavanja: Leadership – Efektivno upravljanje biznisom 16.03.2017.
Trening namijenjen voditeljima i vlasnicima biznisa za razvoj upravljačkih i menadžerskih kompetencija. Koji su uzroci nerazumijevanja i nesporazuma zaposlenika i voditelja/direktora? Kako i za koga kreirati poslovni zadatak? Kako i zašto delegirati zadatak (odgovornost), Mogu li direktori napraviti kontrolu realiziranog? Analiza i ispravljanje grešaka. Upravljanje biznisom kroz upravljanje zaposlenicima. Temeljne menadžerske odgovornosti:Poslovno planiranje,Analiza procesa,Odgovornosti,Delegiranje,Zadavanje zadataka,Poslovno komuniciranje,Efikasnost biznisa.
Više o seminaru i prijavi pročitajte OVDJE. 

Naziv seminara i termin održavanja: Upravljanje prodajom, kupacima i marketingom 20.3.2017.
Prodaja je srce svakog poduzeća. Bez prodaje, poduzeća stagniraju, međutim problem nastaje kada stagniraju i s „dobrom“ prodajom. Pitanje koje se nameće je: Kako je to moguće? Važno je znati da nije svaka prodaja kvalitetna. Kako izmjeriti i uočiti sve navedeno i pomoći sektoru prodaje i marketinga u određivanju daljnje strategije? Kako odrediti koji su nam ključni kupci? Što kada imamo neprofitabilne kupce? Kako rasporediti troškove koji su „indirektni”? O čemu voditelj prodaje, ključnih kupaca treba voditi računa? Zašto prodaja treba voditi računa i o naplati? Kako ulaganje u promociju i marketing utjeće na prodaju proizvoda? Da li je naša marketinška kampanja bila uspješna? Odgovore na sva pitanja donosimo na konkretnim primjerima iz prakse uz simulacije raznih slučajeva i scenarija.
Više o seminaru i prijavi pročitajte OVDJE.  

Naziv seminara i termin održavanja: Kako donijeti odluke i riješiti probleme 31.3.2017.
Menadžeri koji ne izbjegavaju rizike, nego aktivno njima upravljaju, su dokazano uspješniji. Investicijom u ovu edukaciju steći ćete uvid u teoriju i najbolje prakse, tehnike i alate koji Vama i Vašem timu mogu pomoći da na brz i strukturirani način uđete u korijen problema, potaknete kreativnost i inovativnost Vaših zaposlenika u generiranju mogućih rješenja, kako bi izabrali ono najbolje za  tvrtku.
Više o seminaru i prijavi pročitajte OVDJE.  

Organizator seminara: Večernji list / Poslovni dnevnik

Za dodatne informacije i organizaciju internog treninga obratite nam se s povjerenjem! 

Tel: + 385 1 6326 085
e-mail: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr

Popis svih seminara potražite na web stranici www.poslovni.hr/seminari/

Komentirajte prvi

New Report

Close