Nezaposlena ste žena, a imate poslovnu ideju? Prijavite se na projekt Pametne kune!

Autor: Poslovni.hr , 04. siječanj 2013. u 14:37
Od nezaposlene do zaposlene

Nezaposlena ste žena i nalazite se u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje? Prijavite se na natječaj “Od nezaposlene do zaposlene” i ostvarite svoj poslovni plan.

Složit ćete se sa činjenicom da je danas zaista teško doći do posla, a samim time i pravo vrijeme da razmislite o samozapošljavanju.  Ako vjerujete da imate dobru poslovnu ideju ali nedovoljno znanja, vještine ili iskustva da istu pretvorite u poslovnu realnost vrijeme je da učinite nešto po tom pitanju. Pametna kuna u suradnji s časopisom "Zaposlena", te uz potporu Ureda za ravnopravnost spolova Vlade Republike Hrvatske kao sponzora natječaja predstavlja natječaj "Od nezaposlene do zaposlene" koji svim ženama koje su nezaposlene te se nalaze u evidenciji nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje pruža priliku da ostvare svoje poslovne planove.

Ostvarite svoj plan o samozapošljavanju

Krajem studenog 2012. godine u evidenciji Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje registrirano je 347.047 nezaposlenih osoba. Alarmantno je kako u ukupnome broju nezaposlenih žene čine većinu i to 53,4 % (185.396 osoba). Natječaj "Od nezaposlene do zaposlene" daje ženama priliku da ostvare svoj plan o samozapošljavanju te se dodatno educiraju o svim relevantnim znanjima koja su potrebna za normalno funkcioniranje na izazovnom tržištu današnjice.

U praksi se pokazalo kako mnogi kreću u poduzetničke vode nedovoljno educirani jer nemaju dovoljno sredstava ni vremena za cjelovitu edukaciju. Kroz niz edukativnih radionica finalistice natječaja "Od nezaposlene do zaposlene" moći će dobiti sva relevantna znanja koja će im biti potrebna pri samozapošljavanju i time postaviti prave temelje za vlastitu poslovnu priču.
Tijekom prve faze, koja će trajati od 20.12.2012. do 20.01.2013. sudionice trebaju prijaviti svoje poslovne ideje, a sve dodatne informacije možete pronaći ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close