Najavljen drugi EY-ov izbor Poduzetnik godine

Autor: Poslovni dnevnik , 09. rujan 2015. u 22:00
Najavna novinska konferencija/Goran Stanzl/PIXSELL

Cilj izbora izgradnja i poticanje boljeg poslovnog okruženja.

Poduzetnici koji žele sudjelovati u ovogodišnjem izdanju Ernst&Youngova (EY) izbora Poduzetnik godine mogu se prijaviti do 30. listopada, dok će završna priredba biti održana 17. ožujka 2016., najavljeno je u srijedu na novinskom brifingu u EY-u.

Direktor hrvatske podružnice EY-ja Berislav Horvat, rekao je kako je cilj izbora izgradnja boljeg poslovnog okruženja. Ocijenio je da je poticanje poduzetništva iznimno bitno za hrvatsko društvo. "Želimo da se poduzetnici gledaju kao nešto pozitivno, dobro, što pridonosi zajednici i zapošljava ljude", rekao je Horvat. Sudjelovanje u izboru za natjecatelje je besplatno. Prijaviti se mogu sami ili ih može prijaviti netko drugi. Lani se, na prvom izboru Poduzetnik godine, natjecalo 28 poduzetnika, a organizatori ove godine očekuju još veći interes.

Nakon prijava koje traju do 30. listopada, slijede intervjui pred žirijem, kojim ponovno predsjeda predsjednik Uprave Atlantic Grupe Emil Tedeschi. Svečana dodjela nagrada u Hrvatskoj održat će se 17. ožujka, a globalna u lipnju u Monte Carlu. Predsjednik Uprave Raiffeisenbank Michael Georg Müller, istaknuo je kako izbor za poduzetnika godine pridonosi promociji poduzetništva, a posredno i razvoju ekonomije. 

Komentirajte prvi

New Report

Close