Metro traži novu zvijezdu zajednice

Autor: Poslovni dnevnik , 04. svibanj 2015. u 21:59
Na natjecanje se mogu prijaviti mali i srednji poduzetnici

Na natjecanje se mogu prijaviti mali i srednji poduzetnici, a mogu ih prijaviti i zaposlenici te sugrađani.

I ove godine trgovački lanac Metro nastavlja svoju akciju Zvijezda zajednice kroz koju nagrađuje poduzetnike koji doprinose boljitku zajednice u kojoj žive i posluju.

Za ovogodišnji natječaj prijave su se počele primati jučer, na natjecanje se mogu prijaviti mali i srednji poduzetnici, a mogu ih prijaviti i zaposlenici te sugrađani. Prijave su otvorene do 31. svibnja na Facebook i internetskoj stranici Metroa te pisanim putem na adresu Jankomir 31, 10 090 Zagreb. Pobjednik, koji će biti poznat na jesen, osvojit će 50.000 kuna za razvoj poslovanja.

Između pristiglih prijava 10 finalista birat će građani glasovanjem na internetskoj stranici ovog lanca, dok će o konačnom pobjedniku odlučiti stručni žiri. U njemu će biti i prošlogodišnji pobjednik, Miroslav Vrankić, osnivač i predsjednik Uprave tvrtke E-glas. "Titulu Zvijezde zajednice zaslužio je zahvaljujući elektroničkom sustavu Servus koji omogućava upravljanje uređajima u domu uz pomoć glasovnih naredbi, olakšavajući svakodnevni život starijih i nemoćnih osoba te osoba s invaliditetom", kažu u Metrou. 

Komentirajte prvi

New Report

Close