MBA školarina za najboljeg na testu

Ivana Conjar, voditeljica MBA poslovanja na Algebri Ivana Conjar, voditeljica MBA poslovanja na Algebri

Za nagradu će najboljem biti obrazovanje uz mentorstvo vrhunskih stručnjaka iz SAD-a. Rok za prijave je 1. ožujka.

Jedan mladi zaposlenik, s najmanje tri godine radnog iskustva, dobit će šansu dvije se godine obrazovati uz e-Leadership MBA program Visokog učilišta Algebra - IgBS u Zagrebu ako najbolje, odnosno najkreativnije, riješi realan poslovni problem. Algebra je, naime, u potrazi za mladim biznis talentima, a da bi dobila doista najsposobnijeg, raspisala je natječaj na koji se mogu javiti mladi do 30 godina, kojima je karijera krenula, ali si još ne mogu priuštiti troškove financiranja školovanja na MBA-u. 

Pokazati inovativnost
Uvjet je, dakle, imati barem tri godine radnog iskustva, a u igri je školarina vrijedna čak 17.500 eura, kao usavršavanje pod mentorstvom i vodstvom predavača s američke Kelley School of Business, Sveučilišta Indiana, koja slovi kao jedna od najboljih poslovnih škola u svijetu. Natječaj se održava i pod pokroviteljstvom konferencije Digital Takeover, koja se održava 14. ožujka u Zagrebu. "Kandidatkinje i kandidati će kroz rješavanje business casea dokazati da su zainteresirani za digitalne tehnologije i njihovu primjenu u modernom poslovanju, te će također imati priliku pokazati inovativnost u osmišljavanju procesa digitalne transformacije u sklopu zadatka koji im bude dodijeljen. Najuspješniji će osvojiti školarinu u navedenom iznosu, za IgBS e-Leadership MBA program na Visokom učilištu Algebra, u sklopu nove generacije polaznika najesen", objašnjava Ivana Conjar, voditeljica MBA poslovanja i upisa na Algebri.

Važno i za karijeru
MBA program je, kao što je poznato, mnogima koji su u poduzetništvu, pogotovo željnima dodatnog obrazovanja, značajan korak u poslovnom životu - bilo zbog stečenoga znanja, bilo zbog mogućnosti dobivanja novih kontakata, važnih u karijeri.  Ovaj natječaj traje do 1. ožujka, a zainteresirani koji su spremni prihvatiti izazov suočavanja i svladavanja delikatnoga zadatka, mogu više informacija o prijavi naći na http://eleadership.mba/case-study-contest/.

Iz Algebre navode da traže mlade ljude, gladne novih znanja, ali i pune ambicija i želje za učenjem i ovladavanjem poslovnim znanjima i vještinama. "Zanimaju nas oni koji žele dubinski razumjeti ključne trendove u području tehnologije, jer su i ti trendovi oni koji ponajviše utječu na smjer i razvoj poslovanja. Ovakvih je MBA programa koji su fokusirani na digitalnu transformaciju i e-Leadership, inače, u Europi tek nekoliko", dodaje I. Conjar.  Tim je vrednije konkurirati za ovu stipendiju od 17.500 eura, budući da MBA program IgBS-a na Algebri predstavlja jedinstvenu priliku, koju bi bilo i šteta ne prepoznati i propustiti. Nakon prijave, svi kandidati dobiju svoj zadatak, a onaj koji ga najbolje riješi, tj. zasluži najviše ocjene stručnoga povjerenstva, od jeseni će se dvije godine besplatno školovati o povezivanju digitalnih tehnologija i poslovanja.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!