MBA školarina za najboljeg na testu

Autor: Sergej Novosel Vučković , 16. veljača 2017. u 22:01
Ivana Conjar, voditeljica MBA poslovanja na Algebri

Za nagradu će najboljem biti obrazovanje uz mentorstvo vrhunskih stručnjaka iz SAD-a. Rok za prijave je 1. ožujka.

Jedan mladi zaposlenik, s najmanje tri godine radnog iskustva, dobit će šansu dvije se godine obrazovati uz e-Leadership MBA program Visokog učilišta Algebra – IgBS u Zagrebu ako najbolje, odnosno najkreativnije, riješi realan poslovni problem. Algebra je, naime, u potrazi za mladim biznis talentima, a da bi dobila doista najsposobnijeg, raspisala je natječaj na koji se mogu javiti mladi do 30 godina, kojima je karijera krenula, ali si još ne mogu priuštiti troškove financiranja školovanja na MBA-u. 

Pokazati inovativnost
Uvjet je, dakle, imati barem tri godine radnog iskustva, a u igri je školarina vrijedna čak 17.500 eura, kao usavršavanje pod mentorstvom i vodstvom predavača s američke Kelley School of Business, Sveučilišta Indiana, koja slovi kao jedna od najboljih poslovnih škola u svijetu. Natječaj se održava i pod pokroviteljstvom konferencije Digital Takeover, koja se održava 14. ožujka u Zagrebu. "Kandidatkinje i kandidati će kroz rješavanje business casea dokazati da su zainteresirani za digitalne tehnologije i njihovu primjenu u modernom poslovanju, te će također imati priliku pokazati inovativnost u osmišljavanju procesa digitalne transformacije u sklopu zadatka koji im bude dodijeljen. Najuspješniji će osvojiti školarinu u navedenom iznosu, za IgBS e-Leadership MBA program na Visokom učilištu Algebra, u sklopu nove generacije polaznika najesen", objašnjava Ivana Conjar, voditeljica MBA poslovanja i upisa na Algebri.

Važno i za karijeru
MBA program je, kao što je poznato, mnogima koji su u poduzetništvu, pogotovo željnima dodatnog obrazovanja, značajan korak u poslovnom životu – bilo zbog stečenoga znanja, bilo zbog mogućnosti dobivanja novih kontakata, važnih u karijeri.  Ovaj natječaj traje do 1. ožujka, a zainteresirani koji su spremni prihvatiti izazov suočavanja i svladavanja delikatnoga zadatka, mogu više informacija o prijavi naći na http://eleadership.mba/case-study-contest/.

Iz Algebre navode da traže mlade ljude, gladne novih znanja, ali i pune ambicija i želje za učenjem i ovladavanjem poslovnim znanjima i vještinama. "Zanimaju nas oni koji žele dubinski razumjeti ključne trendove u području tehnologije, jer su i ti trendovi oni koji ponajviše utječu na smjer i razvoj poslovanja. Ovakvih je MBA programa koji su fokusirani na digitalnu transformaciju i e-Leadership, inače, u Europi tek nekoliko", dodaje I. Conjar.  Tim je vrednije konkurirati za ovu stipendiju od 17.500 eura, budući da MBA program IgBS-a na Algebri predstavlja jedinstvenu priliku, koju bi bilo i šteta ne prepoznati i propustiti. Nakon prijave, svi kandidati dobiju svoj zadatak, a onaj koji ga najbolje riješi, tj. zasluži najviše ocjene stručnoga povjerenstva, od jeseni će se dvije godine besplatno školovati o povezivanju digitalnih tehnologija i poslovanja.

Komentirajte prvi

New Report

Close