MBA Croatia skreće pažnju na probleme javnog i privatnog sektora

Autor: Poslovni.hr , 18. svibanj 2015. u 12:17
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

MBA Croatia organizira okrugli stol koji će održati Saša Cvjetojević i Damir Juričić pod nazivom „Javno privatno partnerstvo“. Predavanje će se održati 20. svibnja 2015. u 18 sati u prostorijama Foruma Zagreb, u sklopu Green Gold centra.

MBA Croatia organizira okrugli stol koji će održati Saša Cvjetojević i Damir Juričić pod nazivom „Javno privatno partnerstvo“. Predavanje će se održati 20. svibnja 2015. u 18 sati u prostorijama Foruma Zagreb, u sklopu Green Gold centra (Radnička cesta 50, Zagreb).

Sponzori manifestacije su Kongresni centar FORUM i škola stranih jezika Berlitz.

Okruglim stolom „Javno privatno partnerstvo" želi se skrenuti pažnja na ključne probleme javnog i privatnog sektora u Hrvatskoj. Osim toga, predavači će podijeliti svoja iskustva sa projektima koji su donijeli pozitivne rezultate, a isto tako i onih sa negativnim rezultatima.

Na temelju teorijskih spoznaja, domaće prakse te međunarodne suradnje produbiti će se diskusija.

Nakon predavanja o navedenim temama, rezervirano je vrijeme za diskusiju u manje formalnoj atmosferi i networking uz piće.

O predavačima:

Damir Juričić, doktor znanosti ekonomije trenutno je Ravnatelj Agencije za javno-privatno partnerstvo.

Saša Cvetojević, uspješan je poduzetnik s dugogodišnjim iskustvom u zdravstvenom sektoru, mobilnim telekomunikacijama te u distribuciji robe široke potrošnje.

O udruzi:

MBA Croatia je udruženje polaznika i diplomanata MBA studija u Republici Hrvatskoj. Djelatnost Udruge je okupljanje i suradnja studenata na MBA studijima u zemlji i inozemstvu, organizacija predavanja i seminara, povećanje poznatosti prednosti studija MBA, povezivanje MBA studenata i diplomanata u poslovnim i društvenim aktivnostima.

Više informacija o samom predavanju dostupno je na Facebook stranici udruge.

Ulaznice su za članove udruge MBA Croatia besplatne, a u slobodnoj prodaji je njihova cijena 50 kn, te se mogu kupiti preko sustava Entrio na ovom linku

Komentari (1)
Pogledajte sve

Djeco, izbjegavajte MBA koji je Cvetojevic diplomirao. MBA koji vas nauci da imate skladiste i poslujete samo sa drzavom nije vrijedan niti jednog Eura i niti jednog sata vaseg ucenja.

New Report

Close