Lički poduzetnik Macola ulaže milijun eura u obnovu hotela

Autor: Poslovni.hr , 24. siječanj 2015. u 12:46
Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Jedan od najpoznatijih ugostitelja u hrvatskoj Željko Orešković Macola ne posustaje u realizaciji i otvaranju novih poduzetničkih poslova unatoč krizi, piše Tportal.

Jedan od najpoznatijih ugostitelja u hrvatskoj Željko Orešković Macola ne posustaje u realizaciji i otvaranju novih poduzetničkih poslova unatoč krizi, piše Tportal. Orešković je krenuo u poslove obnove hotela Macola u centru Korenice. 

Za portal je otkrio da je taj hotel tijekom 2014. ostvario zavidne rezultate u poslovanju – bio je popunjen tijekom cijele godine i nerijetko se tražila soba više. Osim domaćih gostiju, u hotelu su najviše odsjedali turisti iz Japana, Koreje i ostalih prekooceanskih zemalja, kaže.

"Moramo prihvatiti činjenicu da nema kvalitetnog rada bez stalnih ulaganja. Današnje turističko ugostiteljsko tržište traži kvalitetu i da je nije bilo tijekom svih ovih godina, zasigurno da ne bismo opstali u utrci koja je iz dana u dan sve zahtjevnija. Nakon deset godina, kao što vidite, započeo sam s kompletnom obnovom hotela. Ostaju samo zidovi, dolazi novi namještaj, kupatila, podovi, stolarija. Raspored soba ostaje isti, ali su veće i kvalitetnijeg standarda. U obnovu ulažem milijun eura, što sam realizirao kreditom Erste banke', kazao je Željko Orešković Macola, kojemu je plan okončati posao za pet mjeseci, kada će hotel biti kategoriziran s četiri zvjezdice, otkrio je za portal.

 

Komentari (1)
Pogledajte sve

životinja ga voli, nadam se da je neće zaklati.

New Report

Close