Kutiju priča kroje radnice Kamenskog

Autor: Marta Duić , 14. svibanj 2017. u 12:18
Autorice kutije 'Ku-kuc! Priča je unutra' A. Ćosić, A. Mužak i K. Lončarić

Prve isporuke u listopadu, kreće prikupljanje novca za prostore udruge.

Edukativna kutija s idejama, materijalima i prijedlozima za igru "Ku-kuc! Priča je unutra" kreće u proizvodnju, a prvi primjerci u listopadu stižu na adrese naručitelja diljem svijeta.

Psihologinje i autorice projekta iz Centra za psihološku podršku i razvoj Pričaj mi, u utorak su ostvarile prvi cilj i pokrenule proizvodnju, čime su posao dobile radnice Kamenskog koje šiju set lutaka i zagrebački stolar Đurić koji radi na drvenim predmetima. Kampanja je do sada na Indiegogo platformi skupila više od 10.000 dolara, a budući da traje do 14. svibnja novi cilj jest prikupiti još 28 tisuća kuna za opremanje prostora udruge za radionice namijenjene djeci i roditeljima.

"Vjerujemo da igra treba zauzeti prvo mjesto u životu djeteta. Još kada je ta igra potaknuta nekom dobrom pričom, otvoren je put mašti i kreativnosti. Nakon što smo bolnice 'preplavili' dobrim pričama i predstavama, ne preostaje nam ništa drugo nego širiti dobre stvari i izvan bolnica", poručuje Katarina Lončarić, predsjednica Centra Pričaj mi. 

Komentirajte prvi

New Report

Close