Kreće Henkelov Innovation Challenge

Autor: Poslovni dnevnik , 22. rujan 2014. u 22:00
Web screenshot

Na lanjskom natjecanju pobijedio hrvatski tim.

Kompanija Henkel i ove je godine pokrenula međunarodno natjecanje "Innovation Challenge" kroz koji studente iz svih dijelova  želi motivirati da predstave svoje vizije i ideje o održivim proizvodima i tehnologijama.

Ove godine studenti iz 28 zemalja imaju priliku postati voditelji razvoja poslovanja te se do 10. prosinca mogu registrirati na www.henkelchallenge.com sa svojim inovativnim idejama. "Studenti moraju stvoriti tim od dvoje ljudi i kreirati koncept za jedan od tri poslovna sektora. Glavni je cilj projekta je da identificiraju tržišne trendove i izazove za 2050. godinu te da razviju ideje koje su relevantne za održivu energiju tvrtke Henkel", poručuju u ovoj kompaniji.

Finale  će se održati u Beču u proljeće 2015. godine, a pobjednički tim dobit će kartu za put oko svijeta u vrijednosti od 10.000 eura. No, i drugoplasirani i trećeplasirani tim će također dobiti vaučere za karte, a sva tri tima imat će priliku osobno upoznati Kaspera Rorsteda, predsjednika Uprave Henkela, kojem će prezentirati svoje inovacijske koncepteInače, lani je pobjedu odnio upravo hrvatski tim.  Daren Perinčić i Dominik Benger, studenti "Rochester Institute of Technology Croatia", osmislili su ideju  za revolucionarni hairstyling proizvod. 

Komentirajte prvi

New Report

Close