Ključne liderske osobine današnjih menadžera

Autor: Poslovni.hr , 06. svibanj 2017. u 11:18
Foto: Fotolia

Ključne liderske osobine koje bi menadžeri trebali imati:

  1. zadržavanje fokusa na posao i bitno
  2. sposobnost motivacije kolega i suradnika 
  3. organizacijske vještine
  4. preuzimanje odgovornosti
  5. komunikacijske i prezentacijske vještine

Rezervirajte mjesto za jedan od seminara koje za vas organizira Poslovni dnevnik u svibnju 2017. Samo izvrsnost garantira uspjeh. Naučite sve što je potrebno za uspješno poslovanje.

AKCIJA za čitatelje 1+1 GRATIS

Seminar 1: Učinkovito delegiranje i rukovođenje zaposlenicima 15. 05. 2017.

Seminar namijenjen voditeljima i menadžerima kako bi se postiglo efikasnije postizanje ciljeva i rasterećenje od mikro-menadžerskih operacija. Nakon ovog seminara menadžeri će razviti svoju vještinu upravljanja zaposlenicima i timom, efikasnijeg upravljanja vremenom i procesom procjene učinka zaposlenika. Više o seminaru i prijavi pročitajte OVDJE.  

Seminar 2: Kako izgraditi dugotrajno kvalitetan odnos s kupcima?  19.5.2017.

Jeste li ikada doživjeli da Vam jedan kupac „leži“, da kod drugoga nikako ne uspijevate pronaći okidač? Ukoliko Vam je važan dugotrajan odnos s kupcima, želite dugotrajno stabilne prodajne rezultate i tražite specifična rješenja, onda je jedini put prilagodba potrebama kupaca i njihovoj različitosti. Više o seminaru i prijavi pročitajte OVDJE.  

Seminar 3: Asertivnost – Kako se izboriti za sebe? 17.5.2017.

Kako izraziti svoje želje i potrebe bez stvaranja konflikta? Kako upravljati stresom koji nam izaziva svakodnevna komunikacija? Naučite reči NE, postaviti granice, kontrolirati negativne emocije i izraziti svoje mišljenje i stavove. Zauzmite se za sebe. Smanjite stres i povećajte učinkovitost. Više o seminaru i prijavi pročitajte OVDJE.  

Seminar 4: Radna učinkovitost i upravljanje ljudskim potencijalima 22.05 2017.

Kako postaviti ključne parametre za praćenje zaposlenika? Koliko rad zaposlenika utječe na uspješnost poduzeća? Naučite kako povećati radnu učinkovitost i angažman zaposlenika kroz instrumente upravljanja, varijabilni dio place, motivacija i produktivnost zaposlenika, određivanje KPI u upravljanju ljudima. Radionica za izvršne menadžere i zaposlenike u odjelima ljudskih potencijala . Više o seminaru i prijavi pročitajte OVDJE.  

Seminar 5: Javni govor ko iz rukava 24.05.2017.

Naš seminar nije profesorsko filozofsko naganjanje teorije o ciceronovskim sposobnostima. Naš seminar je praktični uvod u strukturu dobre prezentacije i govora sa svime što bi Vam moglo koristiti u privatnom ili poslovnom okruženju. Biti dobar prezentator i uspješan govornik nije pitanje talenta i veličanstvenog znanja, nego vježbe i volje. Više o seminaru i prijavi pročitajte OVDJE.  

Seminar 6: Kako upravljati prigovorima i pritužbama kupaca 31.05.2017.

Kako komunicirati sa nezadovoljnim klijentima? Kak se uspješno nositi sa stresom izazvanim konfliktima sa klijentima? Što učiniti kad se kupac žali na proizvod ili isporučena usluga nije u sklad sa njegovim očekivanjima? Prigovori, pritužbe, a posebice konflikti situacije su povišenog stresa. na seminaru ćemo naučiti kako upravljati prigovorima, ostvariti jasnu verbalnu i neverbalnu komunikaciju. Više o seminaru i prijavi pročitajte OVDJE.

U tijeku su last minute prijave 1+ 1GRATIS.  Kupnjom jedne kotizacije, drugu kotizaciju za isti seminar dobijete gratis. Akcija vrijedi za prijave od 5.5.2017. do 15.5.2017.  Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme, broj polaznika je ograničen.

Prijave  su moguće putem web stranice www.poslovni/seminari/ uz kod za popust KOD:PP5052

ORGANIZATOR: Poslovni dnevnik/Večernji list

Za dodatne informacije i organizaciju internog treninga obratite nam se s povjerenjem! 

Tel: + 385 1 6326 085
e-mail: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr

Popis svih seminara potražite na web stranici www.poslovni.hr/seminari/

Komentirajte prvi

New Report

Close