Kakvo je zanimanje izazvalo pokretanje novog poslovnog inkubatora u Zagrebu?

Autor: Bernard Ivezić , 16. ožujak 2014. u 22:00
Hermes Arriaga, The Inkubator

Hermes Arriaga navodi da su prve reakcije bile vrlo pozitivne.

Prve reakcije vrlo pozitivne i zabilježili smo veliku živost na društvenim mrežama", kaže Hermes Arriaga, direktor ImpactHUB-a, koji je pokreno novi inkubator, a koji je ujedno i voditelj tog novog poslovnog inkubatora. Prvi inkubator za socijalno poduzetništvo u Hrvatskoj The Inkubator otvorio je, naime, prijave za prvu generaciju polaznika. 

Kakve timove želi privući The Inkubator?
Želimo privući poduzetnike koji žele razvijati ne samo svoj biznis već i društvo. Imamo mjesta za 20 timova i nadamo se da će neki od njih doći iz malih i srednjih tvrtki koje već posluju i žele poboljšati svoje poslovanje, a drugi od stručnjaka koji žele pokrenuti vlastiti biznis. Prijave su otvorene do 31. ožujka na TheInkubator.net.

Zašto se coworking prostor ImpactHUB Zagreb odlučio razviti The Inkubator?
Zato što je riječ o slojevitom projektu koji želi pomoći razvoj ne samo poduzetništva već i društva. Iza nas su tri godine rada od kojih se posljednjih godinu dana vidi u obliku ImpactHUB Zagreba, koji je s 200 kvadrata prostora najveći coworking prostor u gradu i još je u samom središtu grada. Rezultati godinu dana rada su vrlo dobri. Imamo više od 40 članova iz raznih profesija koji ovdje rade i surađuju. Organizirali smo i niz događanja koje je posjetilo više od 750 ljudi, a i koje su podržale kompanije poput HT-a, Microsofta i Hypo banke.

Komentirajte prvi

New Report

Close