Vođenje zaposlenika ne mora biti naporno i teško

Foto: Fotolia Foto: Fotolia

Unutar timski konflikti i sukobi troše vaše vrijeme i uvelike utjeću na produktivnost vašeg odjela. Kako potaknuti suradnju unutar tima? Što svaki voditelj mora znati o upravljanju zaposlenicima.

Zaposlenici su nerijetko tvrdoglavi, rade o svom, nisu timski igrači, ignoriraju vaše upute, stalno se žale i troše vaše vrijeme. Kako uspješno voditi svoj tim? 

"Teški" i konfliktni zaposlenici predstavljaju problem za svakog voditelja, oni negativno utječu na poslovni rezultat, ali i na odnose unutar tima te motivaciju ostalih zaposlenika. Zaštitite profit svoje tvrtke od konfliktnih zaposlenika. 

Konfliktne situacije, nerazumijevanje i razilaženje u mišljenju između vas i vaših zaposlenika spriječavaju voditelje da se posvete upravljanju odjelom i poduzećem. Voditelji se previše bave mikromenadžerskim poslovima te im nedostaje vremena za strateško planiranje i upravljanje.

Što je potrebno da bi menadžer ovladao vještinama upravljanja zaposlenicima? Prvenstveno je potrebno raditi na upravljačkim vještinama i menadžerskim upravljanjem. Koje su tehnike rješavanja sukoba s kolegom, u timu, sa šefom?  Koji su komunikacijski alati za konstruktivno upravljanje sukobima i kako postati dobar medijator? Kako potaknuti unutar timsku suradnju? Sve su ovo pitanja na koja ćemo dati odgovor 04.10.2017.​ na interaktivnoj radionici koju za vas organizira Poslovni dnevnik. 

Koje su teme?

  • učinkovito vođenje tima zaposlenika
  • što su konflikti na radnom mjestu: izvorišta, vrste, dinamika i faze
  • stilovi ponašanja u konfliktima i komunikacija
  • kako spriječiti nastajanje konfliktnih situacija
  • strategije rješavanja konflikata korak po korak
  • komunikacijske tehnike i alati
  • davanje i primanje povratne informacije
  • medijacija: kako posredovati u rješavanju sukoba drugih
  • poticanje suradnje u timu

Izgradite kulturu pozitivnog natjecanja i timske suradnje, kako bi što kvalitetnije ostvarili sinergiju potrebnu za ostvarenje vaših poslovnih ciljeva.

Prijaviti se možete preko linka za prijavu OVDJE

​Broj polaznika je ograničen, rezervirajte svoje mjesto na vrijeme. Iskoristite popust od 450 kn za ranu prijavu do 20.9.2017.  i dodatnih 20% za 5 i više polaznika iz iste tvrtke.

Provjerite zašto je preko 10.000 polaznika sudjelovalo na našim edukacijama.
Kontaktirajte nas s povjerenjem! 
Organizator seminara: Večernji list d.o.o. - Poslovni dnevnik
Tel: + 385 1 6326 085
e-mail: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr
Popis svih seminara potražite na web stranici www.poslovni.hr/seminari/

 

 

 

 

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!