Kako postati uspješan/na dok si još mlad/a?

Autor: Poslovni.hr , 12. veljača 2016. u 11:09
Foto: Press

Cilj konferencije jest spojiti najtalentiranije i najambicioznije govornike i sudionike iz cijelog svijeta kako bi inspirirali i podijelili znanja.

Voliš li slušati i učiti od uspješnih poduzetnika i pojedinaca? Želiš li otkriti kako slijediti i ostvariti snove? Ili želiš čuti inspirativne priče koje su nekome promijenile život? Na konferenciji LEAP Summit 2016 pruža se prilika za učenje, napredak i stvaranje boljih rješenja za svjetliju budućnost mladim i proaktivnim pojednicima.

Što je LEAP Summit?

LEAP Summit je internacionalna konferencija koja svake godine okuplja više od 1000 internacionalnih studenata, mladih profesionalaca i mladih poduzetnika koji su stvaratelji trendova i lideri u svojim zajednicama. Ove godine konferencija će se održati od 5. do 7. svibnja 2016. godine u Studentskom centru Sveučilišta u Zagrebu.

Cilj konferencije jest spojiti najtalentiranije i najambicioznije govornike i sudionike iz cijelog svijeta kako bi inspirirali i podijelili znanja. Glavni fokus bit će na temama vezanim uz inovacije, poduzetništvo, poslovni razvitak, vodstvo, kreativnost, inspirativne životne priče te priče o uspjehu i razvoju osobne karijere.

Tijekom tri dana, sudionici će imati priliku prisustvovati širokom broju predavanja, diskusija, panela i radionica te će ostvariti nove kontakate. U Zagreb dolaze svjetski poznati predavači i govornici, Andrew Grill i Harriet Ruff iz IBM-a, Theo Priestley, tehnološki evanđelist i futurist, Andrey Shtylenko, serijski poduzetnik te mnogi drugi koji su ovdje kako bi ovu konferenciju učinili izvanrednom i potaknuli hrvatsku mladež. Nakon konferencije, sudionici će steći znanja i motivaciju da reagiraju već danas kako bi stvorili bolju i uspješniju budućnost.

LEAP Summit je posvećen tome da postane jedna od najvećih i najboljih konferencija u ovom dijelu Europe. Za više informacija i detalja kako se prijaviti posjetite: http://www.leapsummit.com/. Prijave su otvorene, pozivamo Vas da iskoristite promotivnu cijenu ulaznica do 29. veljače 2016.!

Budi ono što pomiče svijet!

Postanite dio pokreta, rastuće zajednice studenata, poduzetnika i inspirativnih mladih pojedinaca koji vide izazove u svijetu i pretvaraju ih u svoje prednosti. Prigrlite nova iskustva i naučite od najboljih kako postati jedan od najuspješnijih! Prijavite za LEAP Summit i steknite jedno od najinspirativnijih iskustava u vašem životu! Za sve dodatne informacije i upite, obratite se na info@leapsummit.com .

Koje značenje stoji iza LEAP Summit?

L – Learn! – Uči! Učite od najboljih govornika i sudionika. Podijelite svoje znanje i naučite nešto novo. Razmišljajte van ograničenja!

E – Engage! – Angažiraj se! Surađujte sa sudionicima i postanite strastveni oko stvari koje činite. Izađite izvan svoje zone sigurnosti!

A – Act! – Učini! Reagirajte i inovirajte danas kako biste stvorili bolje sutra. Stvorite nešto novo i ne strahujte od neuspjeha. Skočite u akciju!

P – Progress! – Napreduj! Svaki dan učinite nešto kako biste napredovali u svakom pogledu! Pomičite granice i učinite svijet boljim mjestom za život! Skoči prema budućnosti!

Komentirajte prvi

New Report

Close