Dvojica FER-ovaca smislila aplikaciju, sada ih čeka put u Silicijsku dolinu, a zapošljavaju i programere

Autor: Poslovni.hr , 25. rujan 2014. u 11:12
Foto: Madbarz

Nikola Mratinić i Luka Macner stvorili su fitness aplikaciju koja zapravo mijenja osobnog trenera.

Inovativni splitsko-zagrebački dvojac Nikola Mratinić i Luka Macner stvorio je fitness aplikaciju koja zapravo mijenja osobnog trenera, a kako piše Slobodna Dalmacija, nevjerojatnom brzinom osvaja rekreativce i profesionalne sportaše.

Riječ je o aplikaciji prema kojoj svatko, sukladno svojim fizičkim mogućnostima, dobiva točne upute što će raditi, a stručni tim pomno prati trenažni proces na otvorenom. Sve to postiže se na temelju podataka koji korisnici ostavljanu na osobnom profilu.

Interes za aplikaciju je golem – 150.000 osoba mjesečno posjeti njihov web, a za prvu veću investiciju u Madbarz.com, kako se zove stranica, Mratinić i Macner, inače studenti zagrebačkog FER-a, čekali su samo 25 dana. Naime, mađarski investitori brzo su prepoznali potencijal i uložili novac, pa je tako vrijednost tvrtke danas procijenjena na 6,8 milijuna kuna ili milijun i 100.000 dolara.

Mađari ih uskoro vode u Silicijsku dolinu, gdje ih, nakon što predstave aplikaciju, čeka nova runda ulaganja. 

Osim što tvrtku očekuju nove investicije i sve više fanova, ona i zapošljava. Zainteresirani programeri mogu se prijaviti >>ovdje.

>>Pročitajte cijeli članak u Slobodnoj Dalmaciji

Komentirajte prvi

New Report

Close