Goran Vodopija otkriva koji element osigurava ključnu razliku između uspješnih i neuspješnih poslovanja

Autor: Poslovni.hr , 29. kolovoz 2016. u 11:23
Foto: Thinkstock

Poslovni uzlet Vukovarsko–srijemske županije održat će se 10. rujna 2016. godine na Trgu Vinkovačkih jeseni u Vinkovcima.

Poduzetnici, obrtnici, vlasnici OPG-ova i svi zainteresirani za usvajanje poslovnih znanja i kompetencija imat će priliku u Vinkovcima prisustvovati na interaktivnim besplatnim predavanjima, panel diskusiji i radionicama u okviru Poslovnog uzleta.  Poslovni uzlet grada Vinkovaca održava se u suradnji s Gradom Vinkovcima i Vukovarsko-srijemskom županijom, a polaznici će edukacije osim s usvojenim znanjima napustiti i s novim informacijama, iskustvima i kontaktima.

Goran Vodopija, stručnjak za sektor marketinga govorit će o strategiji upravljanja ljudskim potencijalima.

"Čovjek je najvažniji i jedini živi subjekt svake tvrtke. Neovisno o veličini kompanije, kompetencije, talenti, sposobnosti i predanost njenih zaposlenika najvažniji su element koji osigurava ključnu razliku između uspješnih i neuspješnih poslovanja. Stoga, glavni posao svake organizacije je privlačenje, motiviranje i razvoj svojih zaposlenika. Kako se to radi? To je tema ove edukacije."

Svoje mjesto svi zainteresirani mogu ostvariti  BESPLATNOM prijavom na LINKU, na broj telefona 016326 000,  6326 021 ili na e-mail poslovni-uzlet@poslovni.hr. Detaljan program događaja dostupan je OVDJE.

Poslovni uzlet održava se diljem Hrvatske s ciljem poticanja gospodarskog razvoja te promocije i motiviranja malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva. Besplatni edukativni sadržaji namijenjeni su svim zainteresiranima, a poslovne informacije donose renomirani stručnjaci demonstrirajući ih na realnim primjerima. Poslovni uzlet idealna je prilika za druženje, razmjenu iskustva s drugim kolegama i proširivanje mreže poslovnih kontakata

Komentirajte prvi

New Report

Close