Genijator suradnjom s Brabusom cilja na velike igrače

Autor: Darko Bičak , 11. listopad 2015. u 22:00
Inovativnu tehnologiju promoviraju ekskluzivnom suradnjom

Zagrebačka tehnološka tvrtka za energetsku učinkovitost predstavlja CO2 neutralizator i suradnju s njemačkim divom.

U četvrtak će u Zagrebu tehnološka tvrtka za energetsku učinkovitost i ekološku prihvatljivost Genijator predstaviti svoju suradnju s njemačkim Brabusom, jednim od prestižnih igrača na automobilističkom tržištu.

Kako objašnjava Krešimir Mostarčić iz Genijatora, predstavit će CO2 neutralizator. Riječ je o rješenju problema štetnih ispušnih plinova.  "Danas svatko želi uštedu goriva jer tržište nije kao prije. Troškovi goriva za velike igrače idu do neba. Na prezentaciji će biti izloženo rješenje postojećeg problema, a to je Genijator CO2 neutralizator", objašnjava Mostarčić. Na pitanje zašto suradnja s Brabusom odgovara kako je potrebno spajanje s jačim brendovima kako bi mogli dokazati efikasnost njihove tehnologije te potrebu najvećih brendova za njome.

"Cilj nam je otvaranje novih tržišta putem referenci i iskustva tako renomiranog servisa te pružanje usluge većim voznim parkovima", objašnjava Mostarčić. Inače, Brabus je ekskluzivni proizvođač vrhunskih vozila te svjetski poznat tuner vozila orijentiran na Mercedes-Benz, Maybach i Smart. Sjedište kompanije je u Bottropu.  

Komentirajte prvi

New Report

Close