Gdje možete pronaći vrhunske profesionalne edukacije?

Autor: Sponzorirani članak , 14. srpanj 2015. u 09:13
Foto: Thinkstock

Obilježje specijalističkih profesionalnih edukacija su aktualne i primjenjive teme te vrhunski predavači sa konkretnim savjetima i primjerima iz prakse.

Hrvatski institut za financije (HIF) organizira specijalističke profesionalne edukacije sa vrhunskim predavačima, primjerima iz prakse te interakcijom polaznika sa predavačima. Jesenski program započinje sljedećim premium seminarima:

17. rujna 2015. – PROCJENA VRIJEDNOSTI NEKRETNINA – praktična provedba novog Zakona o procjeni vrijednosti nekretnina

Seminar pojašnjava sve detalje provedbe novog zakona o procjeni vrijednosti nekretnina od samih metoda koje će biti detaljno objašnjene do načina kreiranja baze podataka i uloge svih sudionika u procesu procjene vrijednosti nekretnina (sudski vještaci, jedinice lokalne samouprave, javni bilježnici itd.).

23. rujna 2015. – COST-BENEFIT ANALIZA (CBA) PREMA NOVOJ METODOLOGIJI EU

Seminar/radionica pojašnjava financijski dio pripreme EU projekata koji se bazira na cost-benefit analizi (CBA) sa svim pojedinostima financijske i ekonomske analize na primjerima.

25. rujna 2015. – KREATIVNO RAČUNOVODSTVO I MANIPULACIJA FINANCIJSKIM IZVJEŠTAJIMA

Specijalistički seminar na temu interpretacije financijskih izvještaja te otkrivanja prostora za manipulacije financijskim izvještajima kao i modaliteta kreativnog računovodstva sa praktičnim primjerima manipulacija te adekvatnom primjenom standarda izvještavanja.

30. rujna 2015. – NOVI STEČAJNI ZAKON I PREDSTEČAJNI POSTUPAK

Specijalistički seminar na temu interpretacije novog stečajnog zakona i predstečajnog postupka od strane stručnjaka koji su sudjelovali u kreiranju Zakona.

25. rujna 2015. – 19. veljače 2016. PRAKTIČNA POREZNA AKADEMIJA

Serija seminara vezana uz detaljnu razradu svih poreza, pripreme za porezni nadzor kao i svih bitnih segmenata financijskog izvještavanja kojeg karakterizira velik broj primjera te mogućnost interakcije sa predavačima. Program se, uslijed velikog interesa, po peti put organizira u Hrvatskoj.

17. rujna 2015. – 04. ožujka 2016. AKADEMIJA O TRŽIŠTU NEKRETNINA

Serija seminara vezana uz tržište nekretnina od procjene vrijednosti nekretnina do razrade ponude i potražnje za nekretninama po pojedinim segmentima kao i pojašnjenje poreznog i pravnog dijela vezanog uz optimizaciju poslovanja na tržištu nekretnina.

Za sve daljnje informacije možete se obratiti ovdje.

New Report

Close