EY traži kompletnu, uspješnu osobu

Lanjski Poduzetnik godine M. Pipunić (Žito), B. Horvat (EY) i M.G. Müller (RBA)/ Petar Glebov/PIXSELL Lanjski Poduzetnik godine M. Pipunić (Žito), B. Horvat (EY) i M.G. Müller (RBA)/ Petar Glebov/PIXSELL

Dodjela ovoga priznanja namijenjenog najuspješnijim svjetskim poduzetnicima prvi put je održana prije više od 30 godina.

Prijave za program EY poduzetnik godine počele su i traju do 11. studenog.

Riječ je o programu u kojem je tijekom četiri godine sudjelovalo 90-ak poduzetnika koji zapošljavaju 1500 ljudi, a samo prošle godine prijavljeno je bilo 32 poduzetnika iz 28 tvrtki.

"Ovo je nagrada poduzetnika poduzetnicima i tražimo kompletnu osobu koja će mladima pokazati da se u Hrvatskoj može uspjeti", poručio je Berislav Horvat, Country Managing Partner u EY-u Hrvatska.

Prošlogodišnji pobjednik Marko Pipunić, osnivač i vlasnik tvrtke Žito d.o.o istaknuo je kako mu je ovo priznanje otvorilo nove vidike i dalo motivaciju za nove uspjehe.

"Vjerujem da u Hrvatskoj ima mnoštvo dobrih poduzetnika i iako nema toliko razumijevanja za njih, programi poput ovog mijenjaju tu sliku", poručio je Pipunić. Dodjela ovoga priznanja namijenjenog najuspješnijim svjetskim poduzetnicima prvi put je održana prije više od 30 godina, a danas se dodjeljuje u više od 60 zemalja.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!