Diplome polaznicima Metro akademije

Autor: Poslovni dnevnik , 17. ožujak 2014. u 22:00
Polaznici su naučili voditi projekte i upravljati ljudima

Osamnaest djelatnika završilo je jednogodišnju edukaciju programa Liderstva za rast.

Djelatnicima Metro Cash & Carry Hrvatska, polaznicima prve Metro akademije, dodijeljene su diplome u subotu, 15. ožujka na svečanosti u hotelu Doubletree by Hilton.

Osamnaest djelatnika završilo je jednogodišnju edukaciju koja programom Liderstvo za rast, dijelom razvijenim u suradnji s Oxford Leadership Academy, osposobljava djelatnike za napredovanje na više funkcije unutar tvrtke. "Zahvaljujući ovoj edukaciji naučio sam niz konkretnih stvari koje mi koriste u svakodnevnom poslu. Znanje i vještine koje sam stekao omogućili su mi profesionalni razvoj i napredovanje u timu veleprodajnog centra Osijek. Svakako ću preporučiti svojim kolegama da se prijave na Metro akademiju", izjavio je Dominik Stažić, djelatnik veleprodajnog centra u Osijeku koji je napredovao zahvaljujući edukaciji.

 

50tisuća

djelatnika prošlo je u 10 godina edukaciju na razini Metro Grupe

Svi edukatori akademije djelatnici su tvrtke, a među njima su i članovi Uprave Metro-a, direktori sektora i veleprodajnih centara. Za novi ciklus akademije koji počinje u travnju za sada se prijavilo 36 djelatnika. "Metro akademijom želimo educirati buduće lidere veleprodajnih centara. Trud naših djelatnika želimo nagraditi tako da im osiguramo razvijanje potrebnih znanja i vještina unutar tvrtke, a sve kako bi napredovali u poslovnom okruženju. Polaznici Akademije saznali su kako voditi projekte te kako upravljati vremenom, ljudima i konfliktima. Čestitam svima i želim im puno uspjeha", izjavila je Nela Bučević, direktorica odjela ljudskih resursa i korporativnih komunikacija Metro Cash & Carry.

Na razini Metro Grupe edukacija za djelatnike provodi se već 10 godina, a kroz nju je prošlo oko 50.000 djelatnika. Djelatnici mogu pohađati Metro akademije specijalizirane za marketing, financije te buduće članove uprave i direktore sektora. U okviru edukacija Metro surađuje s najboljim europskim stručnjacima kako bi svojim djelatnicima omogućio što kvalitetnije obrazovanje te se nastavni programi razvijaju u suradnji s London Business School i INSEAD-om.

Komentirajte prvi

New Report

Close