Diljem zemlje 'niknulo' 29 dječjih igrališta

Jedno od igrališta za djecu izgrađeno u sklopu projekta 'Vratimo djecu na igrališta Jedno od igrališta za djecu izgrađeno u sklopu projekta 'Vratimo djecu na igrališta

Najveći trgovački lanac u Hrvatskoj već godinama podupire brojne društvene projekte.

Vizija Konzuma je biti najbolji trgovački lanac u regiji kroz standard kvalitete i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja - kupcima prvi izbor pri kupnji, zaposlenima poželjan poslodavac i poslovnim subjektima pouzdan partner, kažu u kompaniji. "Vrijednosti na kojima Konzum temelji svoj uspjeh su kvaliteta, uslužnost, povjerenje, inovativnost i razumijevanje potreba svih članova lokalne zajednice.

Upravo zato Konzum je prepoznao društveno odgovorno poslovanje kao temelj poslovne politike kompanije, a suradnja s udrugama, pojedincima i organizacijama odvija se gotovo svakodnevno", kažu u ovom trgovačkom lancu. Na dnevnoj bazi, napominju, traje suradnja s Crvenim križem, sukladno pravilniku o donacijama i s brojnim udrugama diljem zemlje kroz donacije i logističke potpore. Ističu i kako Konzum daje doprinos razvoju hrvatskog sporta i energetskoj učinkovitosti, a poseban naglasak stavlja na djecu i najmlađe kontinuiranim doniranjem informatičke opreme i računala osnovnim školama.

"U sklopu projekta 'Vratimo djecu na igrališta' izgrađeno je 29 dječjih igrališta, a ove godine započeta je i suradnja s Hrvatskom vatrogasnom zajednicom na projektu 'Roštiljajmo odgovorno' radi podizanja svijesti javnosti o najčešćim uzrocima požara i poticanja na odgovorno ponašanje i oprez pri paljenju vatre na otvorenim prostorima. Uz brojne društveno odgovorne aktivnosti Konzum kontinuirano educira svoje zaposlenike u sklopu Konzum Akademije - Centra za selekciju i edukaciju", poručuju iz najvećeg domaćeg trgovačkog lanca. 

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve