Deset tvrtki predstavit će se u Londonu

Autor: Poslovni dnevnik , 30. ožujak 2015. u 21:59
Čelnik HAMAG-BICRO-a Darko Liović/Davor Višnjić/PIXSELL

Država daje 300.000 kn.

Ministarstvo poduzetništva i obrta i Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavili su Javni poziv za dodjelu ukupno 300.000 bespovratnih kuna sudjelovanje poduzetnika na predstavljanju pred inozemnim investitorima 'Investors meet innovations' Bloomberg u Londonu od 20. do 22. svibnja.

"Deset domaćih tvrtki imat će priliku prezentirati svoj rad pred vodećim tehnološkim tvrtkama i akceleratorima i na taj način jačati konkurentnost te učvrstiti pozicije mikro, malih i srednjih gospodarskih subjekata na inozemnim tržištima", stoji u obavijesti. Dvadeset podnositelja prijave,  koje se primaju do 7. travnja, a koji ostvare najveći broj bodova, bi će pozvani na javno predstavljanje poduzetničke ideje 15. travnja, a žiri će odabrati 10 kojima će se ponuditi potpisivanje Ugovora o dodjeli bespovratne potpore i predstavljanje u London pred investitorima. 

Komentari (1)
Pogledajte sve

Koliko treba biti neznanje ili potreba za politickom samopromocijom da se organizira ovako nesto? Koga ce bezlicni sdp-ov clan vrhovnistva stranke odvesti u London? Koja to Hr firma ima nesto svoje originalno i zasticeno patentom a da moze biti tamo suvislo prezentirano? Besimslica placena iz budzeta RH

New Report

Close