CRO-TEX, Spin Valis, Javor, Prima i Prostoria u Kölnu

Autor: Poslovni dnevnik , 16. siječanj 2017. u 21:59
Sajam otvara prilike za nove poslove

Na sajmu IMM Cologne među više od 1500 tvrtki iz 50 zemalja predstavlja se i cjelokupna hrvatska industrija namještaja.

Na najvećem i najposjećenijem europskom sajmu namještaja i unutarnjeg uređenja IMM Cologne 2017. do 22. siječnja u organizaciji Hrvatske gospodarske komore u Kölnu predstavlja se pet hrvatskih proizvođača namještaja.

S više od 1500 tvrtki izlagača iz 50 različitih zemalja IMM je najznačajnije mjesto na kojem se susreću svi relevantni sudionici od proizvođača, trgovaca do dizajnera. Na sajmu se prezentiraju inovacije i oblikuju novi trendovi koji će obilježavati tržište namještaja i unutarnjeg uređenja u predstojećem razdoblju. IMM Cologne nudi cjelovit spektar međunarodne ponude dizajna interijera na jednom mjestu. Na sajmu svoje proizvode prezentiraju tvrtke CRO-TEX, Spin Valis, Javor Bjelovar, Prima Namještaj i Prostoria.

U sklopu zajedničkog štanda, postavljen je i info pult HGK, na kojemu se putem promidžbenih materijala, predstavlja Udruženje drvno-prerađivačke industrije odnosno cjelokupna hrvatska industrija namještaja.  Na sajmu se izlažu sve vrste namještaja – od komadnog do garniturnog. Značajno je zastupljen i namještaj za opremanje uredskih prostora, opremanje svih vrsta javnih objekata kao i elementi eksterijera. Sajam omogućuje, pored mogućnosti testiranja proizvoda kroz izravan plasman na sajmu, otvaranje prilika za uspostavljanje i širenje poslovnih kontakata na globalnoj razini s predstavnicima svih područja drvne industrije te maloprodaje i veleprodaje.

Komentirajte prvi

New Report

Close