Citusu nagrada za inovativnost

Autor: Marta Duić , 07. prosinac 2016. u 22:00
Tomislav Bronzin, vlasnik tvrtke Citus preuzeo je nagradu

Promicanje izvrsnosti u Europi.

Hrvatska tvrtka CITUS proglašena je Nacionalnim pobjednikom u kategoriji Innovation, na European Business Awards (EBA) natjecanju.

Riječ je o najvećem europskom natjecanju koje promiče poslovnu izvrsnost, uspješnost u poslovanju te najbolje prakse u europskoj poslovnoj zajednici.EBA nagrada se dodjeljuje već desetu godinu, a podupiru je poslovni čelnici, akademski i politički predstavnici iz cijele Europe.  Ove godine u natjecanje je bilo uključeno 33.000 tvrtki iz Europe, a njih 634 odabrane su kao nacionalni pobjednici.

Temeljne vrijednosti EBA, na osnovu kojih ocjenjuje i dodjeljuje nagrade, su inovacija, etika i uspjeh tvrtke. "Sada je pred nam novi izazov u međunarodnom, europskom okruženju. Ova nagrada rezultat je rada cijelog Citus tima i izuzetno sam ponosan na njega", izjavio je Tomislav Bronzin vlasnik tvrtke Citus. Kao nacionalni pobjednik CITUS ulazi u drugu fazu natjecanja za dobivanje priznanja Ruban d`Honneur čiji će dobitnici ući u finale za europskog pobjednika u tim kategorijama.  Citusov tim, je u proteklih 17 godina, osvojio preko 50 nagrada za inovacije koje je pretvorio u uspješne proizvode čime su već oduševili investitore i strateške partnere koji su pokazali veliki interes za ulaganje u njih. 

Komentirajte prvi

New Report

Close