Bez obzira na veličinu, Koprivnica postiže sjajne gospodarske rezultate

Autor: Ana Maria Filipović Grčić , 25. travanj 2017. u 11:59
Foto: Damir Špehar / Pixsell

“Podizanjem poduzetničkih kompetencija hrvatski poduzetnici ne postaju konkurentnijima samo na domaćem, već i na zajedničkom europskom tržištu.”

U suradnji s gradom Koprivnicom u utorak je u tom gradu održan Poslovni uzlet, edukativna manifestacija koju Poslovni dnevnik s ciljem poticanja malog i srednjeg poduzetništva, a uz potporu Večernjeg lista, provodi četvrtu godinu za redom diljem Republike Hrvatske. Kako se ističe od početka, upravo se male i srednje poduzetnike može se nazvati pokretačkom snagom hrvatskoga gospodarstva, a Poslovni je uzlet u međuvremenu postao njihovim snažnim osloncem.

„Podizanjem poduzetničkih kompetencija hrvatski poduzetnici ne postaju konkurentnijima samo na domaćem, već i na zajedničkom europskom tržištu. Osim toga, uz promociju i edukaciju jedan od naših ciljeva je i promjena percepcije o tome što poduzetništvo zaista jest“, u uvodnom je obraćanju poručio zamjenik glavnog urednika Večernjeg lista Mislav Šimatović.

Gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić dodao je da su Poslovni uzleti u Koprivnici već postali tradicijom s obzirom na to da je ovaj grad u projekt uključen od samog početka. „Cijela naša zemlja ulazi u razdoblje kad si sami moramo odgovoriti na pitanje želimo li uspjeti ili ne. Koprivnica je grad koji bez obzira na svoju veličinu postiže sjajne gospodarske rezultate. Ovdje se nalaze sjajne industrije, izuzetno mi je drago da smo od nedavno dobili partnera RWE-u. Neka Koprivnica postane lider ove regije i neka iskoristimo komparativne prednosti koje posjedujemo“, istaknuo je gradonačelnik.

Komentirajte prvi

New Report

Close