Besplatne video edukacije o digitalnom poslovanju

Autor: Promo , 23. listopad 2018. u 13:15
Foto: Promo

Na portalu biznisakademija.hr dosad je objavljeno više od 50 videoedukacija koje na jednostavan način otkrivaju sve praktične savjete upotrebe interneta za posao.

Digitalizacija nije budućnost, ona je sadašnjost. Bez nje budućnosti niti nema. Biznis akademija, projekt pod pokroviteljstvom Tele2, prva je hrvatska platforma koja educira obrtnike i male poduzetnike digitalizaciji poslovanja. Svakog mjeseca diljem Hrvatske održavaju se radionice o digitalizaciji, a platforma biznisakademija.hr od početka siječnja 2018. godine mjesto je na kojem se pomoću edukativnih videomaterijala puno toga može naučiti. Biznis Akademija tako se istaknula kao platforma koja edukativnim i kvalitetnim sadržajem pomaže u obrazovanju o digitalizaciji.   Dosad je objavljeno više od 50 videolekcija i edukacija koje govore praktičnim primjerima i jednostavnim jezikom o važnosti digitalizacije i mogućnostima rasta u današnjem dobu.

Kvalitetan sadržaj posebno je prilagođen potrebama obrtnika i malih poduzetnika, s fokusom na prodaju i marketing, a sadržaj je potpuno na hrvatskom jeziku i besplatan krajnjim korisnicima. – Kratko je i jasno. Svaka lekcija traje četiri, pet minuta, što nam omogućava da na jednostavan način puno toga naučimo – samo su neki od komentara obrtnika koji su uvidjeli da je digitalizacija poslovanja prijeko potrebna ako žele biti konkurentni na tržištu.   Putem videoedukacija na Biznis akademiji možete naučiti koje sve prilike imaju obrtnici na društvenim mrežama te kako iskoristiti internet, kako se istaknuti i pozicionirati kao relevantan poslovni subjekt u internetskoj džungli, kako na mreži, tražilicama, društvenim mrežama ili, pak, u lokalnoj sredini. Također, videa educiraju i o analitičkim znanjima, a daju i praktične savjete kako izmjeriti vidljivost biznisa na internetu, ali i kako postići bolje poslovne rezultate.

Osim toga, prvi put je na jednoj hrvatskoj platformi objašnjeno kako napraviti dobar oglas, kako ulagati u oglašavanje, mjeriti učinkovitost plaćenih, ali i neplaćenih oglasa te kako vas klijenti i korisnici mogu primijetiti uz pomoć tražilica i pomoću današnjih internetskih alata. I ono što je najvažnije. Videoedukacije uvijek su dostupne i iste se lekcije mogu poslušati koliko god puta vam treba. Cjelokupan sadržaj videoedukacija korisnicima portala Biznis akademije potpuno je besplatan! Pristupa se jednostavnom registracijom. Idejni začetnik i inicijator Biznis akademije je Tele2, koji je prepoznao potrebe malih tvrtki i obrtnika u Hrvatskoj, pa ovaj projekt uspješno provode s Obrtničkom komorom Zagreb i uz medijsko pokroviteljstvo 24sata.

New Report

Close