Poduzetnici i obrtnici, ovih 11 edukacija je vrijedno vaše pažnje!

Autor: Poslovni.hr , 10. rujan 2014. u 09:17
Izvor: Thinkstock

Besplatne edukacije, ali i prilika za umrežavanje, ostvarivanje kontakata i druženje stižu u Rijeku!

Nakon što je Poslovni dnevnik sa svojim Poslovnim uzletom namijenjenom malim i srednjim poduzetnicima te obrtnicima obišao Jastrebarsko i Zagreb, besplatne edukacije, ali i prilika za umrežavanje, ostvarivanje kontakata i druženje stižu i u Rijeku!

Dosadašnje dvije uspješne edukativne manifestacije u Jastrebarskom i Zagrebu okupile su velik broj malih i srednjih poduzetnika i obrtnika, kojima se, kako kažu, svidjelo što su radionice profesionalne i kreativne, a posebno im se sviđa interakcija predavača s polaznicima.

U riječkom kraju, kao i u ostalim dijelovima Hrvatske, puno je poduzetnika koji imaju dobre ideje, ali im nedostaje kapitala koji je najveća kočnica za ostvarenje poduzetničkih snova. Edukacija je zbog toga ključna, kažu naši dosadašnji polaznici.

Mnogi su u manifestacijama Poslovnog uzleta prepoznali priliku za networking, šansu da predstave svoj biznis ili obrt kolegama, potencijalnim partnerima, te su osim za učenje, manifestaciju iskoristili i za razmjenu iskustava s ostalim poduzetnicima i obrtnicima. Neke od njihovih dojmova možete pročitati ovdje.

Poslovni dnevnik je Poslovni uzlet 2014. pokrenuo početkom ove godine, u suorganizaciji s Ministarstvom poduzetništva i obrta, a pod visokim pokroviteljstvom predsjednika RH dr. Ive Josipovića. Riječ je o cjelogodišnjem projektu koji je namijenjen promociji i podršci malih i srednjih poduzetnika i obrtnika.

Poduzetnici i obrtnici u Rijeci će imati mogućnost 20. listopada 2014. u Hrvatskom kulturnom domu (Ulica Josipa Jurja Strossmayera 1) besplatno poslušati predavanja stručnjaka o energetskoj učinkovitosti u SME sektoru, internetskom marketingu i oglašavanju na društvenim mrežama, povlačenju sredstava iz EU fondova, financijama, turizmu… 

Edukacije su:

1. Energetska učinkovitost – temelj održivog energetskog razvoja
2. Mogućnosti financiranja projekata energetske učinkovitosti
3. EU fondovi – velika prilika za financiranje malog i srednjeg poduzetništva
4. Upravljanje troškovima
5. Vodite li posao ili ljude? – ljudski potencijal kao najveći izazov 
6. Google i Facebook oglašavanje – jednostavno i efikasno
7.  Kako povećati produktivnost korištenjem IT tehnologija?
8. Upravljanje potraživanjima od kupaca i rizicima njihove naplate
9. TURIZAM, razvoj i modeli financiranja
10. Poduzetnička infrastruktura Grada Rijeke – uspješne priče
11.  Jeftinije, sigurnije, dostupnije – Cloud usluge za vaše poslovanje

Za sudjelovanje na manifestaciji prijavite se ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close