44. kongres Međunarodnog udruženja hidrogeologa (IAH)

Autor: Poslovni.hr , 26. rujan 2017. u 09:57
Foto: MUH

Hrvatski geološki institut i Hrvatska nacionalna grupa Međunarodnog udruženja hidrogeologa. organiziraju 44. kongres pod nazivom “Groundwater Heritage and Sustainability” koji se održava u Dubrovniku od 25. do 29. rujna.

Dubrovački hotel Palace je mjesto okupljanja znanstvenika i stručnjaka iz cijelog svijeta i regije gdje  nazočni u okviru osam kongresnih tema prezentiraju i razmijenjuju svoja najnovija znanstvena i stručna postignuća iz područja očuvanja podzemnih i površinskih voda za piće, pronalaženja i korištenja termalnih voda, očuvanja okoliša i upravljanja prirodnim resursima.

Odgovorno gospodarenje vodama zasigurno će doprinijeti razvitku našeg društva i svijesti o angažiranosti na svim relevantnim područjima, kako u znanstvenom, tako i u gospodarskom pogledu.

Kongres se održava pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske gospođe Kolinde Grabar-Kitarović, UNESCO IHP – Pariz, UNESCO Hrvatska, te Ministarstva zaštite okoliša i energetike, te turističke zajednice grada Dubrovnika.

Službeno otvaranje Kongresa održano je u ponedjeljak 25. rujna uz prisustvovanje visokih dužnosnika UNESCO-a i ostalih cijenjenih uzvanika.

Komentirajte prvi

New Report

Close