Za 131 stan u Zagrebu od 70 do 130 kvadrata cijena najma 200 do 270 eura

Autor: Poslovni.hr , 09. travanj 2015. u 14:22
Foto: Marko Prpić / Pixsell

Rok za prijavu je još četrnaest dana. Najmanji stan može se unajmini za nešto manje od 200 eura, prednost imaju oni koji nemaju vlastiti stan.

Grad Zagreb raspisao je natječaj za najam 131 stana u Sopnici-Jelkovcu. Riječ je o stanovima površine od sedamdesetak do 130 metara četvornih.

U konkurenciji je jedan dvosoban stan, 36 dvoipolsobnih, 38 trosobnih, 35 troipolsobnih i 21 četverosobni stan. Cijena najma stana za stanove do sto kvadrata je 92 eura plus 1,4 euro po metru četvornom, a za stanove veće od sto metara četvornih je 108 eura plus 1,2 eura po metru četvornom. To znači da se najmanji stan može unajmiti za nešto manje od dvjesto eura dok je najskuplji 270 eura.

Pravo na povoljni najam stana u Sopnici-Jelkovcu imaju osobe s prebivalištem u Zagrebu, koje u vlasništvu, kao ni članovi njihovih obitelji, nemaju odgovarajući stan ili kuću na području cijele Hrvatske.

Prednost imaju osobe čiji je prihod po članu kućanstva nešto manji od dvije tisuće kuna, podstanari, zaštićeni najmoprimci u privatnim stanovima ili nelegalnim objektima te oni koji žive s roditeljima u neodgovarajućem stanu.

Rok za prijavu je još četrnaest dana.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Super

New Report

Close