U Zapruđu stanovi za 1035 eura

Autor: Agencija VLM , 01. kolovoz 2014. u 15:29
Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Novi POS stanovi ponudit će se na prodaju ali i u najam.

Na Sajmišnoj cesti u Zapruđu danas je postavljen kamen temeljac za nove POS-ove zgrade, a njihova gradnja koja ce se odvijati u dvije faze  potrajat će sve do kolovoza 2016. godine.

– Kada sam prvi puta došla u Zagreb, Zagreb je za mene bio do Save. Danas Zagreb živi i preko Save i zato ovu lokaciju treba promatrati kao važnu lokaciju jer je ona dokaz da se Zagreb širi i prema istoku. Ovo je prilika i građanima da lakše i jeftinije dođu do svojih nekretnina – poručila je ministrica gradoteljstva Anka Mrak Taritaš koja je zajedno sa suradnicima otvorila gradnju novih stambenih zgrada. Naime na toj će se lokaciji izgraditi ukupno 519 stanova i deset poslovnih prostora, a građani će tako nekretnine – od jednosobnog do četverosobnog stana plaiti 1035 eura za četvorni metar.

Dio stanova koji će se izgraditi bit će isključen iz prodaje i ponudit će se u najam na tri godine pod uvjetima kakvi su građanima ponuđeni u Sopnici Jelkovec, a svi oni koji se odluče na najam imat će prvenstvo u kupnji nekretnine. 

Komentari (5)
Pogledajte sve

Sve cijene koje sam u zadnjih nekoliko godina pročitao nemaju veze s istinom. Razlika tražene i dogovorene cijene je 50-100%.

koliko moze dobiti vlasnik starog stana na slicnoj lokaciji?

Onoliko koliko kupac hoće platiti

realna cijena stanova za totalnu adaptaciju je cca 700 – 900 eurića ( osim strogi centar ) jer već pod sljemenom imaš nove stanove po cca 1100 eurića ( stečajevi, ovrhe )

Ako se nov stan nudi za 1035, koliko moze dobiti vlasnik starog stana na slicnoj lokaciji?

Koliko sada vrijede stanovi u Sopnici?

New Report

Close