U sedam, osam godina intenzivnog rada novu su kuću kupili bez kredita

Autor: Poslovni.hr , 09. listopad 2019. u 12:25
Foto: Petar Glebov / Pixsell

‘Jako smo sretni i ponosni zbog toga’.

Nakon što je njezin suprug Boris potvrdio da se sele u novu kuću koju su kupili bez kredita, glumica i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica otkrila je što je njezin 'recept' za uspjeh.

 – Svakome je uspjeh nešto drugo. Mislim da je balans privatnog i poslovnog najvažniji, a što je uspjeh – e, o tome možemo pričati. Netko želi manje zarađivati pa saditi svoje voće i povrće, netko želi raditi od jutra do sutra pa kupiti od nekog… sve je u redu. Sve s čim je čovjek miran – rekla je za Slobodnu Dalmaciju.

Dalmatinski pjevač i njezin ponosni suprug nedavno je najavio da će se krajem rujna cijela obitelj preseliti u novi dom.

– Uspjeli smo kupiti kuću bez kredita u ovih zajedničkih sedam, osam godina intenzivnog rada. Jako smo sretni i ponosni zbog toga, jer je to nekako životna misija većini parova. Oboje smo odrasli u kućama u Dalmaciji i takva se sloboda ne može mjeriti sa stanom, koliko god on bio velik – objasnio je Boris dodavši kako će u novom domu biti puno više prstora; dodatne sobe za kućni studio, velika kuhinja u kojoj će snimati Doris za potrebe njezinih kulinarskih emisija i sponzoriranih objava na Instagramu.

Komentirajte prvi

New Report

Close