U Porto Montenegru stambeni kvadrat od 5453 do čak 10.813 eura

Autor: Poslovni dnevnik , 01. ožujak 2015. u 22:00
Novi objekt bit će svojevrstan nastavak hotela Regent

U šest izgrađenih zgrada u Porto Montenegru, uključujući i hotel Regent, kupcima kojih je najviše iz Rusije prodano više od 200 stanova.

Kompanija Porto Montenegro uskoro počinje gradnju sedmog stambenog objekta u nautičkom naselju u Tivtu u Crnoj Gori.

Luksuzni objekt nazvan Regent Pool Club Residences gradit će sa sjeverne strane zgrade hotela Regent i zamišljen je kao svojevrsni nastavak tog kondo hotela. To znači da će kupci stanova u novoj zgradi imati mogućnost da stanove, kada ih ne koriste, iznajmljuju kao hotelske apartmane, pišu Vijesti. Svakako, i kupci i oni koji će koristiti stanove kao hotelske prostore neće biti plitkog džepa, najavljuje se da će se četvorni metar stambenog prostora, ovisno o položaju i veličini stana, prodavati po cijeni od 5453 do čak 10.813 eura. U šest dosad izgrađenih zgrada u Porto Montenegru, uključujući i hotel Regent, kupcima iz raznih djelova svijeta, najviše iz Rusije, prodano je više od 200 stanova. 

Ulažu 350 mil. €

Kreću Plavi horizonti

U tijeku su pripremni radovi za izgradnju luksuznog turističkog kompleksa na Plavim horizontima u Tivtu i očekuje se ubrzavanje aktivnosti, rekao je Greg Bankhurst, izvršni direktor kompanije Qatari Diar, koja u projekt ulaže oko 350 milijuna eura. Hotelski kompleks sastoji se od pet urbanističkih parcela, a ostalo pripada obalnom šetalištu, prometnicama i okolnom zelenilu. Predviđa se gradnja hotela i osnovnih hotelskih objekata sa 168 smještajnih jedinica i 78 u depadansama, kao i izgradnja pomoćnih objekata, sportskih i teniskih terena, spa centar i bara na plaži. 

Komentirajte prvi

New Report

Close