Poznati poduzetnik gradi Tesla grad, stanovi samo 500 eura po kvadratu

Ilustracija: Getty Images Ilustracija: Getty Images

uz primjenu smart tehnologije, stanovi će biti vrlo povoljni.

Poznati srpski poduzetnik Bogoljub Karić planira u Njemačkoj izgraditi veliki stambeni kompleks, priopćila je Karićeva BK grupa.

On je Facebooku objavio da su se nakon sastanka u Berlinu BK grupi otvorile značajne poslovne mogućnosti da projekt Tesla grad bude realiziran i u Njemačkoj, gde su poslovni partneri kompanije zainteresirani za suradnju.

Izgradnja Tesla grada, za kojeg se prikupljaju dozvole, planirana je i u Beogradu, a uz primjenu smart tehnologije, stanovi će se prodavati za samo 500 eura po kvadratu.

Komentari (3)
 • Mannu
  Mannu 10:20 6.7.2019.

  Svaka čast, mada će to teško ići. Jasno da je tehnički izvedivo ali problem leži na drugoj strani. Rentijerski lobi je prejak i ovakvi projekti prijete umanjivanju vrijednosti njihove imovine i sigurno će učiniti sve da izgradnju drastično poskupe ili je u potpunosti spriječe. U Hrvatskoj npr. godinama blokiraju uvođenje poreza na nekretnine i projekte prave jeftine stanogradnje. Doduše, kod nas takvih inicijativa nikad nije ni bilo. Mi nemamo modernih filantropskih poduzetnika, imamo samo političare koji se bogate na prenamjenu zemljišta baš zbog preskupih nekretnina.

 • viewer
  viewer 16:19 5.7.2019.

  S 500 € po kvadratu ne može pokriti ni personalne troškove.

 • Antonijo
  Antonijo 8:59 5.7.2019.

  Bandiću umjesto da gradiš Tesla grad ti gradiš Manhatan, a ameri su poznato najmanji ulagači u hrvatskoj.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!