Početna cijena samo 1 kuna: Više od 40 nekretnina vrijednih 15,5 milijuna kuna prodaje se na dražbi

Foto: Dubravka Petrić / Pixsell Foto: Dubravka Petrić / Pixsell

S obzirom da u prva tri kruga e-dražbe za ovu imovinu nije bilo interesa, barem ne ostvarenog i od sustava prihvaćenog, zakonodavac je naložio da u četvrtom krugu e-dražbe imovina ide po početnoj cijeni za kunu.

Imovina vrijednosti 15,5 milijuna kuna, 2 milijuna eura, a riječ je o više od 40 nekretnina u Iloku jedinstvenog kompleksa iločkog Razvitka, d.d.-a za proizvodnju i promet građevinskim materijalom u stečaju, u 4. krugu prodaje elektroničke dražbe ide na prodaju po početnoj cijeni od jedne kune, piše Glas Slavonije.

Kako stoji u Fininom pozivu, 4. krug e-dražbe za ovu imovinu počeo je 8. ožujka, u 15:00:00, a završava 29. svibnja, u 23:59:59, dok se ponude elektroničkim putem primaju od 16. svibnja u 00:00:00 sati do 29. svibnja u naznačenom vremenu. S obzirom da u prva tri kruga e-dražbe za ovu imovinu nije bilo interesa, barem ne ostvarenog i od sustava prihvaćenog, zakonodavac je naložio da u četvrtom krugu e-dražbe imovina ide po početnoj cijeni za kunu, u ovom slučaju uz utvrđeni dražbovni korak od 10.000 kuna.

Po kunu su ponuđeni hala, zgrada i dvorište, niz oranica, šuma, vinograda, neplodno glinište, na desecima tisuća četvornih metara, sve u k.o. Ilok.

U e-dražbi mogu sudjelovati samo osobe koje su uplatile jamčevinu, piše Glas Slavonije.

Komentari (0)
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana Pogledaj sve