Otvara se novi veliki trgovački centar: Neki brendovi po prvi puta u gradu

Autor: Poslovni.hr , 09. kolovoz 2019. u 10:35
Foto: Nel Pavletić / Pixsell

Objekti konceptualno čine cjelinu MARTI retail parka.

Pred završetkom je rekonstrukcija triju zgrada kompleksa nekadašnjeg Elektromaterijala na Martinkovcu i točno prema najavama investitora – AMEC Rijekatekstila od prije 6 mjeseci, novi MARTI retail park, kako je dobio ime, kupcima će otvoriti vrata u drugoj polovini ovog mjeseca, preciznije 22. kolovoza, piše Novi list.

– Očekuje se da bi ranije otvaranje, prije zajedničkog otvaranja cijelog Parka, mogao odraditi jedino trgovački lanac s prehranom,dakle Spar, koji se u najvećoj dvoetažnoj hali s marketom proteže na 2 tisuće četvornih metara i koji je odradio zaseban tehnički pregled, dok bi ostali zakupci išli na zajedničko otvaranje svih prostora, 22. kolovoza, kaže nam direktor AMEC Rijekatekstila Dragan Rukavina.

Uz već spomenuti market prehrane, tu su i kafe bar s otvorenom i dijelom natkrivenom vanjskom terasom te panoramskim pogledom na cijeli Kvarner, mjenjačnica, optika, ljekarna, drogerija, nekoliko trgovina odjećom, trgovina elektroničkih uređaja i bijele tehnike te poslovnica FINA-e.

Objekti konceptualno čine cjelinu MARTI retail parka, s vrlo raznolikim sadržajima i zanimljivim sastavom zakupaca, od kojih se neki prvi put pojavljuju u Rijeci, no svi su provjereni svjetski brendovi. 

 Kupce će tako dočekati Spar, DM, Pepco, Tedi, Sport Vision, Sinsay, CCC, Mana moda, Amadeus, KIK, Sancta Domenica, FINA, Očna optika Optimed, Farmacia Bio Sport, Pet Centar i EXC.

Komentirajte prvi

New Report

Close