Objavila jednostavan trik kojim je u tri godine uštedjela za novi stan

Autor: Poslovni.hr , 19. ožujak 2018. u 11:31
Foto: Thinkstock / Pixsell

Ona je još 2015. godine kupila novi stan nakon što je za njega štedjela samo tri godine.

Novozelanđanka Cherie Howie postala je pravi hit na internetu nakon što je podijelila jednostavan trik kojim je u tri godine uštedjela novac za novi stan, a svoj 'recept' otkrila je u jednoj grupi na Facebooku, gdje je mnoge oduševila svojim načinom štednje, piše Večernji list.Ona je još 2015. godine kupila novi stan u Aucklandu nakon što je za njega štedjela samo tri godine.

Cherie tvrdi kako je potrebno novac koji zarađujete podijeliti na tri različita računa:

Prvi je račun za uobičajene troškove poput režija, stanarine, prijevoza, tjednog džeparca i sl.

Na drugi račun trebate prebaciti novac koji planirate trošiti za odlazak frizeru, kupnju odjeće i obuće, darove, odlazak liječniku, dok na treći račun trebate odvojiti novac koji želite uštedjeti.

– Nemojte biti u iskušenju s drugog računa trošiti novac za namirnice ili obrnuto, važno je da se pridržavate onoga što ste si sami odredili – savjetuje Cherie koja objašnjava kako se na ovaj način ne treba nužno štedjeti za stan, već za ono što određena osoba želi, poput putovanja, novog automobila…

Dakle, važno je 'samo' da imate dovoljno velika primanja da možete odvojiti novac na tri različita računa. Koliko je to u Hrvatskoj ostvarivo, procijenite sami…

Komentari (5)
Pogledajte sve


A tko u RH ima toliku plaću da može u 3 godine uštediti za kupnju novog stana?? Čak i da svaku plaću uštedi 100% tj. da živi od zraka, spava na zraku, jede zrak i grije se zrakom??

prvi
osnovni
i jednini
trik
nije naveden
ne smiješ
živjeti u
Hrvatskoj

A tko u RH ima toliku plaću da može u 3 godine uštediti za kupnju novog stana?? Čak i da svaku plaću uštedi 100% tj. da živi od zraka, spava na zraku, jede zrak i grije se zrakom??

Ahhh genijalnosti… Kako se još nitko nije sjetio ovog trika…

I ovaj poslovni se čudi svakom dreku..

Cherie je zbilja jedna jako pametna osoba. Ovog se jos nitko nije sjetio, siguran sam. Sad ce banke propasti, kome jos trebaju krediti.

New Report

Close