Novi stanovi u Budvi 44% jeftiniji

Autor: Poslovni dnevnik , 17. veljača 2015. u 21:59
U cijeloj Crnoj Gori novim stanovima cijene su pale 16,1 posto

Prosječna cijena 1365 eura po kvadratu.

Prosječna cijena stanova u novogradnji u Budvi po četvornom metru u četvrtom tromjesečju prošle godine pala je 44 posto u odnosu na isto tromjesečje 2013. godine.

Cijena kvadrata u novogradnji u najvećem crnogorskom turističkom središtu u četvrtom tromjesečju 2014. iznosila je 1365 eura, navode Vijesti. U istom tromjesečju prošle godine u Crnoj Gori prodano je 225 stanova u novogradnjama, a prosječna cijena kvadrata iznosila je 1037 eura, što je 16,1 posto manje u odnosu na isto tromjesečje 2013. godine, dok je za 7,2 posto manja u odnosu na treće tromjesečje 2014. godine. Prema novim podacima Monstata, najskuplji kvadrat stana u novogradnji u četvrtom tromjesečju prošle godine prodan je u Budvi i iznosio je 1365 eura, a najjeftiniji u Nikšiću za 539 eura. Najveći broj prodanih stanova u novogradnji ostvaren je u Podgorici gdje je prodano 196 stanova, dok je u ostalim crnogorskim općinama prodano 29 stanova. 

Komentari (4)
Pogledajte sve

Budva na pjeni od mora [emo_smijeh] Da taj veliki pad cijena nekretnina u CG nema možda veze s Rusko-Ukrajinskom krizom i sa svim onim pogubnim ekonomskim posljedicama koje su iz nje proizišle ? S obzirom da je Crna Gora ruska gubernija, nije ishitreno razmišljati na takav način [emo_palacg]


Dal mi iz hrvatske mozemo tamo kupiti ?

možemo jer smo članica EU, a crna gora je potpisnik SSP-a. isto vrijedi i za makedoniju i srbiju…navali narode…

Dal mi iz hrvatske mozemo tamo kupiti ?

New Report

Close