Nadanu Vidoševiću blokirano i atraktivno zemljište u Pješčanoj Uvali

Foto: Sanjin Strukić / Pixsell Foto: Sanjin Strukić / Pixsell

Najpoznatija i medijski najeksponiranija Vidoševićeva nekretnina je imanje sa šumom u Gorskom kotaru.

Nekadašnjem predsjedniku Hrvatske gospodarske komore Nadanu Vidoševiću, protiv kojeg je 2015. godine, u slučaju poznatom pod nazivom Remorker, podignuta optužnica radi izvlačenja novca iz HGK-a i drugih koruptivnih djela, sud je na zahtjev USKOK blokirao čak 26 Vidoševićevih nekretnina. Vrijednost njegove imovine procijenjena je na 38,6 milijuna kuna, piše Glas Istre.

Najpoznatija i medijski najeksponiranija Vidoševićeva nekretnina je imanje sa šumom u Gorskom kotaru, na kojem se uz kuću, koja je upisana kao planinarski dom, na 50 tisuća četvornih metara imanja nalazi i skijalište, teniski teren, konjušnica te umjetno jezero. Nekretninski biznis Vidoševića je svojevremeno doveo i u Istru, pa na podužem spisku njegove imovine ima i nekoliko tisuća kvadrata vrijednog građevinskog zemljišta u Pješčanoj uvali.

Komentari (4)
 • MrShark
  MrShark 19:54 5.6.2018.

  Lopina odvratna, negdje drugdje bi vec odavno bio na duzem boravku u
  bajbukani i bez prebijene pare, al dok ove “ institucije” odrade posao ovdje, on ce nase pare potrositi i spremit na sigurno.
  Ko ga vidi na cesti trebao bi ga govnima gadjati, mislim da mu drugo nista ne mozemo ni necemo, fuuj!

 • Barikb
  Barikb 16:12 5.6.2018.

  Kradan je zbilja bio neumjeren i stjecanju materijalnog blaga. U ratu rješio Dalmacija cement. Nešto ne štima kada nije presuđen do sada i nije mu oduzeto ukradeno. Da sudovi i DORH rade skroz traljavo vec je trebao biti presuđen. Očito da korumpira na sve strane. Ipak se ne bi mjenjao sa Kradanom, nije to baš ugodan život.

 • Grga
  Grga 13:10 5.6.2018.

  Zanimljiva je ova cijena od 27 Kn / m2, po toj cijeni na toj lokaciji ni 1945 nisi mogao kupiti. Pitanje je koliko je oštetio Gospodarsku komoru za tu privatnu cijenu ?

Pogledaj ostale komentare na temu
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana Pogledaj sve