Mirovinsko nastavlja prodavati stanove, evo gdje ga možete kupiti za samo 24.000 kuna

Arhivska fotografija: Marko Jurinec / Pixsell Arhivska fotografija: Marko Jurinec / Pixsell

Ponude će se prikupljati do 5. travnja.

Nakon natječaja u rujnu kada se prodavalo 39 stanova za početnu cijenu već od 24.000 pa sve do četvrt milijuna kuna, objavljena su još dva. Tako je HZMO u siječnju na prodaju dao 41 stan, od čega je interes iskazan tek za polovinom njih, a od ovoga mjeseca u prodaji su nove nekretnine.

Kako piše mirovina.hr, natječaj je ovoga puta raspisan za 32 stana na području Karlovca, Koprivnice (Glogovac, Lepavina…), Osijeka, Pakraca, Siska… Početne cijene i ovoga se puta kreću od samo 24.000 kuna za manji stan od 34 četvorna metra u Lepavini pa do čak pola milijuna kuna za najskuplju nekretninu od 66 kvadrata, a  koja se nalazi u Puli.

Stanovi se prodaju po principu “viđeno-kupljeno”, kupac je onaj čija je ponuda najveća, a svi ponuditelji moraju platiti jamčevinu u iznosu od 10 posto početne vrijednosti stana. Mirovinsko je popis stanova objavilo i na svojim internetskim stranicama, za njih fotografije ne postoje, no moguć je njihov obilazak uz prethodnu najavu. Ponude će se prikupljati do 5. travnja.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!