Koje su to najpoželjnije stambene lokacije Zagrebu

Autor: Poslovni.hr , 31. kolovoz 2015. u 13:22
Stan na Šalati

Iako grad Zagreb, kad je odabir lokacije za stanovanje u pitanju, nudi brojne dobre lokacije.

Iako grad Zagreb, kad je odabir lokacije za stanovanje u pitanju, nudi brojne dobre lokacije neke su se zbog svoje pozicije, sadržaja koje nude i ljepote prirodnog okruženja ipak nametnule kao najpoželjnije. 

>>Vrhunski, potpuno uređen stan na odličnoj lokaciji pokraj Jarunskog jezera. Opširnije pogledajte ovdje.

Jedna od napoželjnijih lokacija za život, navode iz agencije Opereta, već dugo godina je Šalata, vjerojatno zbog svog neobičnog položaja na brijegu iznad grada, koji omogućava ugodno okruženje, ali i blizinu centra. U zoni tramvaja ova lokacija zadovoljava svim urbanim zahtijevima stanovanja. Prednost je i činjenica da stanovi na Šalati često imaju predivne poglede na grad što, zasigurno, pridonosi popularnosti ovog područja.

>>Ugodan stan u centru Zagreba na 3. katu od 47,5m2 sastoji se od hodnika, dnevne sobe, spavaće sobe… Opširnije pronađite ovdje.

Poželjni su i svi trgovi u Donjem gradu što ne čudi s obzirom na to da imaju svoju arhitektonsku i kulturnu posebnost. Ispunjenost ovog područja kvalitetnim objektima čini ga zanimljivim i stambeno privlačnim brojnim kupcima nekretnina. Uz Donji grad i Gornji grad je vrlo poželjna lokacija za život. 

>>Predivan pogled, izuzetna lokacija. Opširnije o stanu od 60m2 kvadrata pogledajte ovdje.

Gornji grad je jedinstvena stambena lokacija u Hrvatskoj. Takvih je u cijeloj zemlji svega nekoliko. Arhitektura, okruženje, kulturni sadržaji i cjelokupan dojam koji na stanovnike Zagreba ostavlja ovo područje dovoljno svjedoče o željama za posjedovanjem nekretnine upravo na toj lokaciji. Na ovom je području malo nekretnina za stanovanje, što ju čini još posebnijom.

>>Središće, S.R. Njemačke. U potpunosti adaptiran i uređen, izuzetno šarmantan stan. Opširnije pogledajte ovdje.

Što se centra grada tiče, Tuškanac je još jedna vrlo poželjna stambena lokacija. Šuma u centru grada zaista je elitna lokacija i kao takva nametnula se i po nekretninama i po stanovnicima ovog područja.

Stanu na Šalati pripada spremište te parkirno mjesto, kao i prekrasan vrt okružen zelenilom sa kojeg se pruža lijepi pogled. Opširnije pogledajte ovdje.

Kad su u pitanju novija naselja kao najpoželjniji se navode Vrbani III, mlado naselje kvalitetnih objekata sa svim sadržajima uključujući blizinu Jarunskog jezera. Vrbani III su jedinstvena cjelina iz koje nije potrebno izlaziti da bi se zadovoljile sve potrebe. Uz dobru infrastrukturu, ovo područje krasi i dobra prometna povezanost te blizina izlaza iz grada.

Kao jedna od najpoželjnijih četvrti Novog Zagreba nametnula se četvrt Središće i često se navodi kao idealna lokacija za stanovanje.

Komentirajte prvi

New Report

Close