Kerum za 6 milijuna eura otvara hotel “Korner”

Autor: Poslovni.hr , 25. srpanj 2015. u 10:46
Foto: Ivo Čagalj / Pixsell

Radnici tijekom ovih dana obavljaju posljednje građevinske radove na fasadi, dok je unutrašnjost hotela 99 posto dovršena.

Bivši gradonačelnik Splita Željko Kerum ne odustaje od hotelskog biznisa, piše Slobodna Dalmacija.

Od 1. kolovoza u zgradi bivše vjenčaonice na raskrižju Mažuranićeva šetališta i Ulice Domovinskog rata, u zgradi gdje je trebao niknuti poslovni objekt u sklopu projekta “Periska”, poduzetnik Kerum i njegova supruga Fani otvaraju hotel s četiri zvjezdice koji je već “kršten” imenom “Korner”, pri čemu je novo ulaganje prije četiri mjeseca Kerum procijenio na 6 milijuna eura.

– Radi se o objektu s 44 hotelske sobe u kojemu će biti stotinjak kreveta. Svaka soba je veličine 30 četvornih metara i ima sanitarni čvor s kupaonicom, klimatizacijski uređaj, televizor, odnosno sve ono što jedan dobar hotel treba imati. U prizemlju se nalaze recepcija i restoran gdje će gosti moći doručkovati, ali i ručati i večerati, a la carte – ističe ponosni vlasnik.

Radnici tijekom ovih dana obavljaju posljednje građevinske radove na fasadi, dok je unutrašnjost hotela praktički 99 posto dovršena.

Komentirajte prvi

New Report

Close