Kakve se kuće lako prodaju?

Ljubijska, Gornja Dubrava, Zagreb Ljubijska, Gornja Dubrava, Zagreb

Zelenilo, vrt i komforan dvorišni prostor lako će privući brojne potencijalne kupce.

Postoje određene karakteristike koje, unazad nekoliko godina, većina onih koji su u potrazi za kućom ističu kao poželjne kad je riječ o njihovoj kući iz snova. Poželjno je da je kuća samostojeća (što znači da sa svih svojih strana ima neizgrađeni prostor) i da je u mirnoj ulici koja je u tramvajskoj zoni što je razumljivo kad uzmemo u obzir da su česti kupci kuća obitelji koje imaju djecu. Kuće koje su u današnje vrijeme popularne ne moraju podrazumijevati pretjerano veliki stambeni prostor te se kao idealna kvadratura obično navodi ona oko 200 kvadratnih metara.

Ljubijska, Gornja Dubrava, Zagreb
Cijena: 315,000.00 EUR

 

Moderne kuće s vizualno zanimljivim interijerom sve su češće na meti zainteresiranih. Uz kvadraturu kuće potencijalni kupci često ističu važnost optimalne iskorištenosti i organiziranosti prostora.

Bolnička, Vrapče, Zagreb
Cijena: 299,000.00 EUR

 

Kvalitetna gradnja, s naglaskom na korištenje prirodnih i vrunskih materijala također je često na listi želja potencijalnih kupaca. Naravno, kad je o kupnji kuće riječ gotovo se podrazumijeva vlastito parkirno mjesto kao i lijepo uređena okućnica ili barem mogućnost takvog okruženja.

Jurja Šišgorića, Špansko, Zagreb
Cijena: 190,000.00 EUR

 

Zelenilo, vrt i komforan dvorišni prostor lako će privući brojne potencijalne kupce. S obzirom na karakteristike suvremenog života i od kuća se očekuje da budu praktični, ekonomični i pametno iskorišteni stambeni prostori koji će na neki način olakšavati i uljepšavati svakodnevnicu njenih stanara.

Više fotografija kuća u ponudi možete pronaći u fotogaleriji.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve