Izniman uspjeh Prima Grupe na međunarodnom sajmu namještaja MOW 2013.

Autor: Objava za medije , 01. listopad 2013. u 09:27
Press foto

Više od 413 izlagača iz 32 zemlje predstavilo je najnovije trendove u namještaju na međunarodnom sajmu MOW 2013. (Bad Salzuflen, 16.09.13. – 20.09.13.), a među njima tradicionalno i PRIMA GRUPA.

Više od 413 izlagača iz 32 zemlje predstavilo je najnovije trendove u namještaju na međunarodnom sajmu MOW 2013. (Bad Salzuflen, 16.09.13. – 20.09.13.),  a među njima tradicionalno i PRIMA GRUPA.

Treću godinu za redom, a na samostalnom štandu površine 400 m2, PRIMA GRUPA predstavila je novitete iz asortimana tapeciranog i masivnog namještaja.  Višegodišnje ulaganje u razvoj proizvoda i proizvodnju, poboljšanje kvalitete te rad na promociji hrvatske drvne industrije na zahtjevnom  tržištu Europske Unije rezultiralo je izvrsnim postignućima. „Ulaskom u Europsku Uniju postali smo dio velike obitelji, ali su pred nas postavljeni i sasvim novi izazovi.

Kontinuirano praćenje trendova u namještaju, unapređenje proizvodnih kapaciteta  i vlastiti razvoj proizvoda,  doveli su do  razvoja postojećih, ali i sklapanja novih poslova.“, rekla je Gordana Pušetić, direktorica Prima Namještaja.

U trenutku kada su industrijska proizvodnja i izvoz u Hrvatskoj u stalnom padu, PRIMA GRUPA uspjela je iznaći način kako postati relevantan strateški partner i izvoznik u zemlje Europske Unije.
Zahvaljujući postignutim rezultatima na ovogodišnjem M.Ö.W. sajmu, PRIMA GRUPA  planira otvoriti čak 100 novih radnih mjesta. Europsko tržište je  potvrdilo da iznimno poštuje hrvatsku tradiciju u proizvodnji namještaja te hrvatski hrast kao vrhunsku sirovinu. Drvna industrija u Hrvatskoj, kao i PRIMA GRUPA, tako će dobiti novu priliku za rast, razvoj i ulaganja u proizvodnju.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close