IMB Nekretnine Dubrovnik vodeća je agencija za posredovanje u prometu nekretninama i poslovno savjetovanje

Autor: Poslovni.hr , 11. srpanj 2017. u 09:02
Foto: Promo

„Godina 2016. za tržište nekretnina na dubrovačkom području bila je iznad očekivanja. U 2017. zabilježena je veća potražnja za kupnjom nekretnina na dubrovačkom području!“

„Dubrovačko tržište nekretnina u zadnje dvije godine bilježi značajan porast ulaganja domaćih i stranih investitora. Sve veće dugoročne investicije u stambene nekretnine pokazatelj su da je Dubrovnik poželjna destinacija u poslovnom i privatnom smislu. Prekrasno kristalno čisto i otvoreno more, grad s više od 250 sunčanih dana u godini, jedinstveni spomenici kulture i znamenitosti, palače i ljetnikovci, kultura Grada, izvrsna gastro ponuda, magnet su za ulagače.

Godina 2016. za tržište nekretnina bila je iznad očekivanja. Statistika tvrtke IMB Nekretnine d.o.o. pokazuje dinamičan rast cijena nekretnina – za oko 10 % u odnosu na proteklu godinu na području Dubrovnika, što se temelji na značajnoj potražnji i snažnom priljevu inozemnih ulagača.

„Prema dosadašnjim pokazateljima u 2017. godini očekuju se rekordne transakcije. Najatraktivniji segment ulaganja u kupnju nekretnina na području Dubrovnika svakako je turizam. Posebno je naglašen interes stranih državljana za kupnjom nekretnina za odmor, kao i za gradnjom hotelskih i objekata turističke namjene, pa se u narednom periodu na području Dubrovnika najviše aktivnosti očekuje upravo na tom tržištu, ali i na gradnji kvalitetnih šoping centara. Ekskluzivne nekretnine za odmor i najam, vile koje imaju privatnost, luksuzni stanovi i općenito nekretnine najviše klase vrlo su tražene“ – rekla nam je Nada Burum direktorica tvrtke IMB Nekretnine d.o.o., vodeće dubrovačke tvrtke za posredovanje u prometu nekretninama i poslovno savjetovanje.

Poslovna politika tvrtke IMB NEKRETNINE d.o.o. DUBROVNIK usmjerena je na izgradnju povjerenja i dugotrajan odnos s klijentima. Pridržavaju strogu razinu povjerljivosti, privatnosti i diskrecije. Ponosni su na neumoran i oduševljen rad kako bi osigurali to da najbolji interesi njihovih klijenata budu ispunjeni. Kako kaže direktorica Nada Burum za svoj tim: „IMB tim puno je više od ekipe vrhunskih profesionalaca. Plod uloženog u formaciju kako poslovnu tako i osobnu rezultat je kvalitetnog i korektnog rada što garantira uspješnost i u poslovnom i u privatnom smislu“.

Izvanredna reputacija tvrtke IMB Nekretnine d.o.o. plod je dugih godina iskustva, pri čemu su razvili istančanu sposobnost pružanja izvrsne usluge uz naglašenu brigu i osjetljivost za čovjeka, što je od neprocjenjive vrijednosti za njihove klijente. Operativni u svim segmentima poslovanja nekretninama, IMB Nekretnine d.o.o. Dubrovnik svojim klijentima nudi potpunu pravnu zaštitu.

Izvrsno poznavanje lokalnog područja i tržišnih trendova, profesionalnost i iskustvo, odlično poznavanje zakona te razvijen osjećaj u prepoznavanju lokacije i vrste nekretnine koja će najbolje odgovarati željama njihovih klijenata, garancija su poslovne izvrsnosti.

IMB Nekretnine je agencija koja svojim klijentima pruža "all including" uslugu.

Ljubazni IMB tim zaista drži visoke standarde u poslovanju nekretninama. Desetak stručnjaka IMB tima koji pokrivaju sva područja u poslovanju nekretninama, zaslužno je za to da su brojni projekti na dubrovačkom području pretvoreni u uspješne investicije.

IMB NEKRETNINE d.o.o. DUBROVNIK / IMB LUXURY REAL ESTATE DUBROVNIK za posredovanje u prometu nekretninama i poslovno savjetovanje, vodeća agencija za promet nekretninama u DUBROVNIKU.

http://www.dubrovnik-realestate.com

Komentirajte prvi

New Report

Close